MENÜ

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Gökhan Gönül, Kasımpaşa maçında kadroda

Fenerbahçe, Süper Lig’in 37. hafta kapanış maçında Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla tamamladı. Antrenmanın tamamında takımla çalışan Mesut Özil ve Gökhan Gönül'ün Kasımpaşa maçının kadrosunda olacağı öğrenildi.

Son dakika: Fenerbahçe'de Mesut Özil ve Gökhan Gönül, Kasımpaşa maçında kadroda

Fenerbahçe'de Kasımpaşa maçı hazırlıkları sona erdi. Futbol A Takım Direktörü Emre Belözoğlu yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, saat 17.30’da ısınma ve çabukluk hareketleriyle başladı. 3 grup halinde yapılan 5’e 2 top kapma ve pas çalışmasının ardından idman çift kale maçla devam etti. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla tamamlandı.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYIN

Mesut Özil ve Gökhan Gönül kadroda olacak

Sarı Lacivertlilerde antrenmanın tamamında takımla çalışan Mesut Özil ve Gökhan Gönül'ün Kasımpaşa maçının kadrosunda olacağı öğrenildi. Bu antrenmanla Kasımpaşa ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamlayan Fenerbahçe, maç saatini beklemeye başladı. 25 Nisan Pazar akşamı Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde oynanacak müsabaka saat 20.30’da başlayacak.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ