MENÜ

Son dakika: Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için karar verildi! Mesut Özil...

Fenerbahçe teknik heyeti, Başakşehir ile oynanacak Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçında sistemi Mesut Özil üzerine kuracak. Sarı-lacivertli takımın ataklarını yönlendirecek olan 32 yaşındaki oyuncu, duran toplarda da sahne alacak. Ayrıca derbideki performansı eleştirilen Mert Hakan Yandaş'la da ilgili flaş bir karar alındı.

Son dakika: Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için karar verildi! Mesut Özil...

Fenerbahçe'nin devre arasında kadrosuna kattığı dünya yıldızı Mesut Özil, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final maçıyla Sarı-Lacivertliler'de ilk kez 11'de görev yapacak. Sabah'ın haberine göre; Daha önce Hatayspor ve Galatasaray maçlarında sonradan oyuna dahil olan ve fizik olarak hazır hale gelen yıldız futbolcu, Başakşehir mücadelesinde ilk kez 11'de sahaya çıkacak.

Haberin Devamı

DURAN TOPLAR MESUT'TA

Fenerbahçe teknik heyeti, Başakşehir mücadelesinde sistemi Mesut Özil üzerine kuracak. Sarı-Lacivertlilerin ataklarını Mesut yönlendirecek. Tecrübeli oyuncu, duran top ve kornerlerde de topun başına geçecek. Başakşehir karşısında Fenerbahçe'nin en büyük kozu, devre arasında kadroya katılan Mesut Özil olacak.

2 MAÇTA 40 DAKİKA FORMA GİYDİ

Hatayspor maçında 77. dakikada; Galatasaray derbisinde ise 63. dakikada oyuna giren ve toplamda 40 dakika forma giyen Mesut Özil, fizik olarak hazır hale geldi. Takımın en önemli kozu olacak yıldız oyuncudan sarı-lacivertlilerin beklentisi çok yüksek.

MERT HAKAN KULÜBEYE

Fenerbahçe'de Mesut dışında kadroda başka değişimler de bekleniyor. Nazım ve Caner'in dinlendirilmesi gündemde. Bunun dışında Mame Thiam ve Sinan Gümüş gibi isimler de kadroya dahil olabilecek. Sakatlar dönmediği için Ozan ve Sosa ikilisi orta alanda göreve devam edecek. Mert Hakan ise kulübede olacak.

Haberin Devamı

YORUM YAZ