MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Harun Tekin sakatlandı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin Fatih Karagümrük ile oynadığı hazırlık maçında Sarı-Lacivertliler'in tecrübeli kalecisi Harun Tekin, sakatlanarak sahayı sedye ile terk ederken elmacık kemiğinin kırıldığı belirtildi.

SON DAKİKA | Fenerbahçe'de Harun Tekin sakatlandı!

Fenerbahçe, milli maç arasında Fatih Karagümrük ile hazırlık maçında karşı karşıya geliyor. Fenerbahçe, ilk yarıda bulduğu gollerle karşılaşmayı 3-1 önde götürürken kaleci Harun Tekin, büyük bir şanssızlık yaşadı. İkinci yarıda sakatlanan Harun Tekin'in elmacık kemiğinde kırık olduğu belirtildi.

Haberin Devamı

SON DAKİKA | Fenerbahçede Harun Tekin sakatlandı

Jimmy Durmaz'ın önündeki topa başarılı bir müdahale gerçekleştiren Harun Tekin, pozisyon sonrası Jimmy Durmaz'ın kramponunun yüzüne gelmesi ile sakatlandı. Yaşanan pozisyon sonrası Harun Tekin'e sağlık ekipleri anında müdahale ederken iki takımın oyuncuları da tecrübeli kalecinin yanına geldi.

SON DAKİKA | Fenerbahçede Harun Tekin sakatlandı

Elmacık kemiğinin kırıldığı belirtilen oyuncu, sedye ile saha kenarına getirildi ve 62. dakikada yerine Oytun Özdoğan, oyuna dahil oldu. Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, Fatih Karagümrük ile oynanan hazırlık maçında yüzüne aldığı darbe sonucu elmacık kemiği kırılan ve hastaneye kaldırılan 31 yaşındaki file bekçisinin, yarın operasyon geçireceği belirtildi.

Fotoğraflar: Yusuf Dursun

YORUM YAZ