MENÜ

Son dakika - Fenerbahçe'de ‘Galibiyet' planı!

Fenerbahçe’de Emre Belözoğlu ve yardımcıları ligdeki 10 maçta takıma bir ‘galibiyet’ planı hazırlamak istiyor. Artık önlerinde derbi kalmamasının avantajını da kullanmayı hedefleyen sarı-lacivertliler maksimum puanı toplamayı düşünüyor.

Son dakika - Fenerbahçe'de ‘Galibiyet' planı!

Fenerbahçe’de yaşanan teknik adam değişikliği sonrası Emre Belözoğlu sahaya indi. Milliyet'in haberine göre; Belözoğlu ve ekibi ligde kalan 10 maç üzerine bir plan yaptı.

Haberin Devamı

Derbileri bitiren sarı-lacivertliler sırasıyla Denizlispor, Yeni Malatyaspor (D), Gaziantep, Başakşehir (D), Kasımpaşa, Alanyaspor (D), Erzurumspor, Ankaragücü (D), Sivasspor ve Kayserispor (D) maçlarına çıkacak.

Oyun sistemi değişiyor

Sarı-lacivertli teknik heyet mevcut kadronun bu maçların tamamını kazanabilecek güçte olduğunun altını çizdi. Ancak şu anki mevcut oyun sistemiyle kolay olmayacağı ifade edildi. Bu yüzden kısa bir sürede takım için en doğru oyun anlayışının belirlenmesi üzerine çalışmalar yapılıyor.

Haberin Devamı

Artık puan kaybetme kredisi çok fazla kalmayan Fenerbahçe’nin zirvedeki rakipleri Beşiktaş ve Galatasaray birbirleriyle oynayacak. Bu maçtan çıkacak her türlü sonuç sarı-lacivertli takımın işine yarayacak.

Hedef 10 galibiyet!

Ayrıca Galatasaray, Trabzonspor ile de oynayacak. Fenerbahçe kalan 10 maçın tamamını kazanmak için sahaya çıkacak. Ancak maçlarda yaşanacak sıkıntılar ya da kötü gelişmeler söz konusu olabilir.

Bu yüzden bu maçlardan puansız ayrılma şanslarının olmadığının altı çizildi. Önce üç puan sonra maçın gidişatına göre puan alınmasının şart olduğu belirtildi. Ligde her sonucun yaşanabildiği bir ortamda teknik direktör Emre Belözoğlu “Her puanın her zerresine talibiz” açıklaması yapmıştı.

YORUM YAZ