MENÜ

SON DAKİKA| Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan flaş Erol Bulut-Emre Belözoğlu karşılaştırması

Fenerbahçe'nin Ekvadorlu hücum oyuncusu Enner Valencia, Antalya kampında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Fenerbahçe'ye alıştığını belirten Valencia, Erol Bulut ile Emre Belözoğlu karşılaştırması yaptı, ''Erol hocayla farklı bir formasyonda oynuyorduk. Emre Belözoğlu'yla beraber büyük bir kulübe layık olmaya çalışıyoruz.'' dedi.

SON DAKİKA| Fenerbahçe'de Enner Valencia'dan flaş Erol Bulut-Emre Belözoğlu karşılaştırması

Süper Lig’in 38. hafta maçında 29 Nisan Perşembe günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak Fenerbahçe bugün Antalya’ya gitti. Karayolu ile Belek’e geçen Kanarya'da golcü futbolcu Enner Valencia, antrenman öncesi gündeme dair açıklamalarda bulundu. Alanyaspor maçında iyi bir sonuç alacaklarını vurgulayan Ekvardorlu hücumcu, ''En önemlisi bizim nasıl oynayacağımız. 5 maçımız kaldı ve 5 maçta da mümkün olanın en fazlasını oynayarak elimizden geleni yapacağız.'' diye konuştu.

Haberin Devamı

FENERBAHÇE'NİN KALAN MAÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

SON DAKİKA| Fenerbahçede Enner Valenciadan flaş Erol Bulut-Emre Belözoğlu karşılaştırması

31 yaşındaki forvet, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 30 resmi maçta, 10 gol, 1 asistle skora katkı sağladı.

'Emre Belözoğlu'yla beraber büyük bir kulübe layık olmaya çalışıyoruz'

Eski teknik direktörleri Erol Bulut ile Emre Belözoğlu karşılaştırması yapan tecrübeli isim, ''Şu anda kaleye daha yakın olduğum bir pozisyondayım, bu da skora daha fazla katkıda bulunmama neden oldu. O bölgede oynamayı seviyorum. Buraya alıştım diyebilirim. Erol hocayla farklı bir formasyonda oynuyorduk. Emre Belözoğlu'yla beraber büyük bir kulübe layık olmaya çalışıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

YORUM YAZ