MENÜ

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de corona virüsü alarmı

Son dakika haberi: Fenerbahçe'de corona virüsü alarmı verildi. Futbolcular ve kulüp personelleri, corona virüs testine girmek için Samandıra Can Bartu Tesisleri'ne gitti.

SON DAKİKA! Fenerbahçe'de corona virüsü alarmı

Fenerbahçe'de son dakika corona virüsü gelişmesi. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de yayılmaya başlayan corona virüsü sebebiyle futbol kulüpleri de alarm verdi. Galatasaray 2. Başkanı Abdurrahim Albayrak, Teknik Direktör Fatih Terim ve Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ'ın corona virüs testleri pozitif çıkmıştı.

Haberin Devamı

Bu gelişmelerin ardından ilk olarak Beşiktaş Kulübü, olağanüstü hal ilan etmiş ve teknik heyet ve oyunculara tek tek corona virüs testi ugulamıştı. Hiç kimsede şüphe uyandıracak belirti olmadığı aktarılırken, şimdi de Fenerbahçe'de alarm verildi. Sarı Lacivertli ekip futbolcuları ve personeli, corona virüsü testine girmek için Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde toplandı.

Max Kruse'den paylaşım geldi

Sosyal medyayı etkin kullanan Fenerbahçe'nin Alman yıldızı Max Kruse, coronavirüs testi öncesi paylaşımda bulundu ve ''Öncelikle... Corona testi.'' notunu düştü.

SON DAKİKA Fenerbahçede corona virüsü alarmı

'Corona virüsüyle savaşta hayatta kalacağız'

Fenerbahçe'nin yıldızı Kruse de evde geçirdiği karantina günlerine dair Alman basınına açıklamalarda bulunmuş ve "Her zaman olumlu düşünmeliyiz. Corona virüsüyle savaşta hayatta kalacağız. Aptalca olan şey, henüz panzehirin, aşının bulunamıyor olmasıdır. Şimdi hepimiz evlerimizde kalırsak, evde kalma süremiz daha çabuk sona erecektir." ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı

Tüm takıma evde kalınması yönünde uyarılar yapıldğını ifade eden Alman futbolcu, "Kulüp, fizyoterapi için güvenli bir oda oluşturdu. Bu yüzden başıma hiçbir şey gelmemeli. Umarım oraya gitmeye devam edebilirim. Sadece evde oturursan gerçekten dikkatli olman gerekiyor. Yemeden durmak zor. Hiç beslenme planım olmadı ama mümkün olduğunca sağlıklı yemeye çalışıyorum." şeklinde konuşmuştu.

YORUM YAZ