MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe'de Cisse, Sosa ve Novak için karar verildi!

Son dakika Fenerbahçe haberi... Süper Lig’e geçen sezon damga vuran Cisse, Sosa ve Novak’ın bu yıl henüz istenen noktaya ulaşmaması konusunda telaş yapılmıyor. Sezon başı kampını kaçıran ve yoğun fikstürde dalgalanmalar yaşayan 3 yıldız için sabır isteniyor.

Son dakika | Fenerbahçe'de Cisse, Sosa ve Novak için karar verildi!

Sarı-lacivertli takımda Papiss Cisse, Jose Sosa ve Filip Novak konusunda umutlu bekleyiş sürüyor. Geçen sezon Alanyaspor’da 23 golle yıldızlaşan Cisse ve Trabzonspor’u zirvede tutan Sosa ile Novak konusunda sabırlı olunması düşünülüyor.

Haberin Devamı

Üç futbolcunun da hem tecrübeli hem de değerli olduğu aktarılıyor. Milliyet'in haberine göre; Geçen sezon 10 golle ligin en skorer savunmacısı olmayı başaran Novak ile 9 gol, 7 asistle Trabzonspor orta sahasının liderliğini yapan Sosa’nın takıma geç katıldıkları belirtiliyor.

Benzer şekilde Cisse’nin de transfer döneminin son günlerine kadar beklediği ve sezon başı kampının hiçbir bölümünde yer alamadığı vurgulanıyor. Geçen yıl Süper Lig’in parlayan 3 yıldızının Fenerbahçe’de henüz ağırlıklarını koyamadıkları kabul edilse de bilhassa sezonun ikinci yarısına işaret ediliyor.

Sezon başı kampı geçiremeyen, hastalık ve sakatlık gibi sorunlar yaşayan Novak ve Sosa ile ligde 4. haftadan sonra takıma katılan Cisse’nin yeni yılla beraber toparlanmaları bekleniyor. 35 yaşında olan Sosa ve Cisse’nin de sezon başı kampı geçirememeleri handikap olarak savunuluyor. Novak’ta da sezon başındaki sakatlık etkisi ve Caner Erkin gibi değerli bir ismin önünde olduğu bildiriliyor.

YORUM YAZ