MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Bustos'un imzayı Ocak ayına kaldı

Fenerbahçe'nin Arjantinli yıldız için yaptığı son dakika teklifi, Independiente tarafından kabul edilmedi. Yönetim, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bustos'a ocak ayında imza attırmaya hazırlanıyor.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Bustos'un imzayı Ocak ayına kaldı

Sarı-Lacivetliler, Miguel Crespo’ya imza attırdıktan sonra transferin son saatlerinde Fabricio Bustos için bir hamle daha yaptı. Bu girişimde, 23 yaşındaki sağ bekin, “Sözleşmesi yakında bitecek bir oyuncu için kulübümün bu kadar yüksek para istemeleri ilginç. 3 ay sonra istediğim takımla anlaşabileceğim” sözleri etkili oldu. Ancak Independiente, önceki tekliflerde olduğu gibi son girişime de olumsuz yanıt verince Fenerbahçe’de yaz transfer dönemi kapandı. Yönetim şimdiden ocak ayındaki ara transfer dönemi için kolları sıvadı. Listenin ilk sırasında da Bustos var. Arjantinli futbolcunun sözleşmesi sezon sonunda bitecek. Bu nedenle 1 Ocak’tan itibaren istediği takımla görüşme hakkına sahip.

Haberin Devamı

Osayi-Samuel stratejisi

Fenerbahçe, Bustos için, geçen sezon Osayi-Samuel’de izlediği stratejiyi izleyecek. Kanarya, sözleşmesi bitecek olan Samuel ile anlaştıktan sonra QPR’yi 500 bin Euro’ya ikna etmişti. Şimdi de Bustos ile önümüzdeki sezondan geçerli olacak sözleşme imzalandıktan sonra Independiente’ye düşük bir teklif yapılarak Bustos’u bedava kaybetmemeleri için son bir şans verilecek. Bu kabul edilirse, 23 yaşındaki sağ bek ocak ayından itibaren Çubuklu formayı giyecek. Reddedilirse, transfer sezon sonunda bedelsiz olarak gerçekleşecek.

YORUM YAZ