MENÜ

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'e resmi teklif!

Son dakika transfer haberi. Fenerbahçe, yılın en büyük transferlerinden birini yapmak için resmen harekete geçti. Milli futbolcu Dorukhan Toköz için Beşiktaş’ın kapısı çalındı. Siyah-Beyazlılar’a 2 milyon Euro bonservis ve bir sonraki satıştan yüzde 20 pay teklif edildi. Menajerini değiştiren ve Ahmet Bulut’la anlaşan yıldız oyuncunun transferinde yeni sezonda Sportif Direktör pozisyonuna oturacak olan kaptan Emre Belözoğlu’nun kilit rol oynadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi! Beşiktaşlı Dorukhan Toköz'e resmi teklif!

Fenerbahçe'den son dakika Dorukhan Toköz hamlesi... Önümüzdeki sezon Süper Lig’de şampiyonluktan başka bir şey düşünmeyen Fenerbahçe’nin, daha önce de transfer gündeminde olan Dorukhan Toköz için resmen düğmeye bastığı öğrenildi. FANATİK’in ulaştığı habere göre Sarı-Lacivertliler, Dorukhan için Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Siyah- Beyazlılar’la sözleşmesi 1 yıl daha olan Dorukhan için Kanarya’nın, 2 milyon Euro bonservis bedelini gözden çıkardığı belirtildi. Bu paranın yanı sıra Milli futbolcu için yapılan teklifin kabul edilmesi halinde bir ek maddenin daha Fenerbahçe tarafından yapıldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

24 yaşındaki orta saha oyuncusunun Siyah-Beyazlılar’la sözleşmesi, gelecek sezon sonunda bitiyor.

Kartal da sıcak bakıyor

Buna göre Dorukhan’ın yurt dışına transfer olması durumunda bir sonraki satışından da Beşiktaş’a yüzde 20 pay verilecek. Menajerini değiştiren ve Ahmet Bulut’la anlaşan yıldız oyuncunun transferinde yeni sezonda Sportif Direktör pozisyonuna oturacak olan kaptan Emre Belözoğlu’nun kilit rol oynadığı gelen haberler arasında yer alıyor.

Başkan Ali Koç’un da, 24 yaşındaki orta saha oyuncusunu takımda görmeyi çok istediği, ayrıca Dorukhan’ın babası Mustafa Toköz’ün de çok iyi bir Fenerbahçeli olduğu biliniyor. Kara Kartal’ın, Dorukhan teklifine sıcak baktığı konuşulurken, son kararın Başkan Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu üyelerinin, teknik direktör Sergen Yalçın’la yapacağı toplantı sonrasında netleşmesi bekleniyor.

Haberin Devamı

Süleyman Hatısaru / FANATİK ÖZEL

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi Beşiktaşlı Dorukhan Toköze resmi teklif

YORUM YAZ