MENÜ

Son dakika Fenerbahçe | İşte Pelkas'ın sağlık durumu!

Pelkas'ta son durum... Fenerbahçe'nin Konyaspor'la deplasmanda oynadığı karşılaşmada takımın yıldız ismi Pelkas, rakibi Skubic ile kötü bir şekilde çarpışarak yerde kaldı. Başına darbe alan yıldız futbolcuya ilk müdahaleyi kulüp doktorları saha içinde yaptı. Daha sonra sedye ile direkt olarak hastaneye götürülen Pelkas'tan iyi haber geldi. Hastanede biz dizi testten geçen yıldız futbolcunun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Darbeyi çenesine alan Pelkas'ın taburcu olduğu ve gelecek hafta forma giymesinde bir sakınca olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Fenerbahçe'nin Konyaspor'la deplasmanda oynadığı karşılaşmada takımın yıldız ismi Pelkas, rakibi Skubic ile kötü bir şekilde çarpışarak yerde kaldı.

Haberin Devamı

Başına darbe alan yıldız futbolcuya ilk müdahaleyi kulüp doktorları saha içinde yaptı. Daha sonra sedye ile direkt olarak hastaneye götürülen Pelkas'tan iyi haber geldi.

Hastanede biz dizi testten geçen yıldız futbolcunun sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi. Darbeyi çenesine alan Pelkas'ın taburcu olduğu ve gelecek hafta forma giymesinde bir sakınca olmadığı da gelen bilgiler arasında.

YORUM YAZ