MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe ilk transferini yaptı! İşte N'Sakala'nın yıllık ücreti...

Son dakika haberi...Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosuna katamadığı Fabrice N’Sakala ile yeni sezon için ön sözleşme yaptı! Yıldız sol bek, Alanya’nın senelik 800 bin Euro’luk teklifini geri çevirdi. Sarı-Lacivertliler, 29 yaşındaki oyuncu ile yıllık 1.2 milyon Euro’dan 3 senelik anlaşma sağladı. Kanarya, bu sezonun en büyük sıkıntısı olan sol bek sorununu bonservissiz çözmüş olacak.

Son dakika! Fenerbahçe ilk transferini yaptı! İşte N'Sakala'nın yıllık ücreti...

Fenerbahçe, gelecek sezon için ilk transferini şimdiden yaptı. Sarı-Lacivertliler, ocak ayı transfer döneminin son günlerinde peşine düştüğü Fabrice N’Sakala için Alanyaspor’u ikna edemedi. Ancak yönetim, Kongolu oyuncudan vazgeçmedi. 29 yaşındaki sol beki Akdeniz ekibi ile olan sözleşmesi sezon sonunda biteceği için Fenerbahçe, görüşmelere başladı. Şu anda 400 bin Euro maaş alan N’Sakala, Alanya’nın yüzde 100 zamlı 800 bin Euro’luk teklifini geri çevirdi.

Haberin Devamı

Sarı-Lacivertliler, 4 sezondur Türkiye’de kariyerini sürdüren Kongolu futbolcuya 1.2 milyon Euro maaş ile 3 senelik kontrat teklif etti. N’Sakala’nın bu öneriye ‘Evet’ demesi üzerine taraflar ön sözleşme imzaladı.

Gözler Hasan Ali’de

Sarı-Lacivertliler böylece bu sezonun kanayan yarası haline gelen sol bek sorununu, önümüzdeki dönem için şimdiden çözmüş oldu. Gözler şimdi Hasan Ali Kaldırım’a çevrildi. Milli savunmacı, sakatlığı nedeniyle bu sezon ligde sadece 7 maçta forma giyebildi. 30 yaşındaki futbolcunun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Yönetimin, N’Sakala transferinin ardından Hasan Ali’ye nasıl bir teklif yapacağı merakla bekleniyor.

Mehmet Çağrı Davran

YORUM YAZ