MENÜ

SON DAKİKA | Fenerbahçe için Youssef El Arabi iddiası

Son dakika haberi... Yeni sezonda forvet hattına bir takviye yapmayı planlayan Fenerbahçe'nin, Olympiacos'un tecrübeli golcüsü Youssef El Arabi ile ilgilendiği belirtildi. El Arabi, son 4 sezonu Katar ve Yunanistan'da geçirirken çıktığı toplam 94 lig maçında 96 gol atarak yıldızlaşmıştı. Alanyaspor'da Yunanistan'dan transfer edilen oyuncularla büyük başarı yakalayan Erol Bulut'un, Fenerbahçe'ye de Olympiacos'tan El Arabi'yi istediği aktarılıyor.

SON DAKİKA | Fenerbahçe için Youssef El Arabi iddiası

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe'de forvet hattı için Olympiacos forması giyen Youssef El Arabi'nin ismi ön plana çıkıyor. Yunan basınının geniş yer verdiği söylentiler çerçevesinde Erol Bulut'un El Arabi'yi kadrosunda görmek istediği aktarılıyor.

Haberin Devamı

Sport FM'in haberine göre Alanyaspor'da Yunanistan'dan birçok oyuncu ile çalışan Erol Bulut'un, Fenerbahçe'ye de Yunanistan'dan bir başka takviye istiyor. Genç hocanın, Olympiacos'un yıldız golcüsü Youssef El Arabi'yi kadrosunda görmek istediği aktarıldı.

Daha önce ismi Beşiktaş ile de anılan Youssef El Arabi, son 4 sezonunu Katar ve Yunanistan'da geçirdi. Katar'da Al Duhail formasıyla geçirdiği 3 sezonda 60 lig maçında 76 gol atan El Arabi, Yunanistan'da da 34 lig maçında 20 gol atmayı başardı ve toplamda son 4 sezonda 94 maç, 96 gollük bir istatistik yakaladı.

SON DAKİKA | Fenerbahçe için Youssef El Arabi iddiası

YORUM YAZ