MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe hangi mevkilere transfer yapacak? Başkan Ali Koç açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, basın mensuplarıyla bir araya geldi ve transfer çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. 5 transfer yapmak istediklerini vurgulayan Ali Koç, ''1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de sağ bek ve sol bek, fırsat transferleri var. En azından bu transferleri yapacağız.'' ifadelerini kullandı.

Son dakika! Fenerbahçe hangi mevkilere transfer yapacak? Başkan Ali Koç açıkladı!

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, FB TV’de yayımlanan programda basın mensuplarıyla bir araya geldi. Gündeme dair önemli açıklamalarda bulunan Ali Koç, transfer çalışmaları hakkında da bilgi verdi.

Haberin Devamı

'En azından bu transferleri yapacağız'

5 transfer yapmak istediklerini vurgulayan tecrübeli futbol adamı, "1 stoper, 1 kanat, 2 forvet, belki de sağ bek ve sol bek, fırsat transferleri var. En azından bu transferleri yapacağız." ifadelerini kullandı.

'15 milyon Euro'luk bir satışımız olabilir'

Gerekli dokunuşları yapmalarının gerektiğini ifade eden Koç, "15 milyon Euro'luk bir satışımız olabilir. Kulübü birkaç sene götüreceğine inandığımız kadro şu anda elimizde. Gerekli dokunuşları yapıp, elden çıkarmak istediklerimizi elden çıkardığımız takdirde, Fenerbahçe'yi şampiyonluğa götürecek yapılandırma hazır diye düşünüyorum" dedi.

YORUM YAZ