MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu transferi için anlaşma sağladı!

Transfer döneminin son günlerinde hareketliliğini artıran Fenerbahçe, Premier League takımlarından Brentford'da forma giyen Halil Dervişoğlu transferi için kulübüyle anlaşma sağladı. Fenerbahçe'nin Halil Dervişoğlu transferi konusunda sağladığı anlaşmanın detayları da belli oldu. Geçen sezon Galatasaray'da kiralık oynayan oyuncu için Sarı-Kırmızılı kulüpte girişimlerde bulunuyordu.

Son dakika | Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu transferi için anlaşma sağladı!

Fenerbahçe, Halil Dervişoğlu için Brentford ile anlaşmaya vardı. Transfer döneminin son günlerinde hareketliliğini artıran Fenerbahçe, Premier League takımlarından Brentford'da forma giyen Halil Dervişoğlu transferi için sona yaklaştı.

Haberin Devamı

Milli futbolcunun kulübüyle anlaşma sağlayan Fenerbahçe yetkilileri, 21 yaşındaki oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmak için girişimlerini tamamlamak üzere. Süper Lig'den takımların radarında olan Halil Dervişoğlu için Brentford ile anlaşmaya varan Fenerbahçe'nin transferi bir kaç güne açıklaması bekleniyor.

İşte anlaşmanın detayları

Milli futbolcunun kulübüyle anlaşma sağlayan Sarı-lacivertliler, 21 yaşındaki oyuncuyu 1 yıl kiralamak için 1,5 milyon Euro transfer bedeli ödeyecek. Brentford ile her konuda anlaşma sağlayan Sarı-lacivertli kulüp, Dervişoğlu'nun satın alma opsiyonunu da elinde bulunduracak.

Haberin Devamı

DHA

YORUM YAZ