MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! Sarı lacivertlilerde Burak Kapacak fiyaskosu! Tam 20 milyon TL

Son dakika Fenerbahçe haberi... Burak Kapacak fiyakosu! Fenerbahçe'nin sezon başında 13.5 milyon TL bonservis bedeli karşılığında Bursaspor'dan transfer ettiği Burak Kapacak, Sarı-Lacivertli forma ile geride kalan 32 haftada ligde 13 dakika süre aldı. 1 yıllık ücreti ve bonservis gideri 20 milyon TL'yi bulan Burak'ın dakikası ise Fenerbahçe'ye servet değerinde bir maliyete sebep oldu.

Son dakika Fenerbahçe haberi! Sarı lacivertlilerde Burak Kapacak fiyaskosu! Tam 20 milyon TL

Sarı-Lacivertliler'in sezon başında Fransa'nın Bourdeax takımının elinden kaparak Bursaspor'dan 13.5 milyon TL karşılığında transfer ettiği 22 yaşındaki futbolcu, Sarı-Lacivertli kulüpte formayı bir türlü kapamadı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe'de Vitor Pereira yönetiminde hiç şans bulamayan ve Portekizli teknik adamın gidişi sonrası göreve gelen İsmail Kartal ile da yüzü gülmeyen genç kanat oyuncusu ligde geride kalan 32 haftada 4 maçta sadece 13 dakika süre alabildi.

DAKİKASI 1,5 MiLYON TL

Bonservis ücretiyle birlikte 1 yıllık maaşının toplamı 20 milyon TL'yi bulmasına rağmen şu ana kadar ligde sadece 13 dakika forma giyen Burak Kapacak'ın Fenerbahçe'ye maliyeti ise dakika başına 1.5 milyon TL'yi buldu.

Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Burak, maliyetine karşılık ise beklenen katkıyı bir türlü koyamadı ve Sarı-Lacivertli kulüpte resmen kayıplara karıştı. (Takvim)

YORUM YAZ