MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi | Rıdvan Dilmen'den Vedat Muriç açıklaması!

Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Ligin 11. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olan Sarı-lacivertliler, rakibine 2-1'lik skorla yenildi ve üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Rıdvan Dilmen, Vedat Muriç hakkında çıkan transfer iddialarını da yorumladı.

Son dakika Fenerbahçe haberi... Fenerbahçe'de kötü gidişat devam ediyor. Ligin 11. haftasında Konyaspor deplasmanına konuk olan Sarı-lacivertliler, rakibine 2-1'lik skorla yenildi ve üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı.

Haberin Devamı

TRT Spor'da konuşan Rıdvan Dilmen, Konyaspor - Fenerbahçe maçının ardından konuştu. Rıdvan Dilmen, Vedat Muriç hakkında çıkan transfer iddialarını da yorumladı.

Vedat Muriç'le telefonda görüştüğünü ifade eden Rıdvan Dilmen, "Böyle bir konu yok, teklif falan da yok dedi. Lazio 18 milyon euro gibi bir para vermiş, Fenerbahçe'ye bedavaya mı verecek? Fenerbahçe'nin Vedat'la ilgili bir tasarrufu istese de olamaz öyle bir durumu yok ama Vedat'a kalsa dünden razı gelmeye" dedi.

YORUM YAZ