MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo resmen Fenerbahçe'de!

Transferde atağa kalkan Fenerbahçe, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril forması giyen Miguel Crespo’yu kadrosuna kattı. Dün İstanbul'a gelen 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, sağlık kontrollerinin ardından 3+1 yıllık sözleşmeye imzayı attı ve Fenerbahçe'nin bu yaz yaptığı 10. transferi oldu.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo resmen Fenerbahçe'de!

Transferde hareketli günler yaşayan Fenerbahçe'den bir hamle daha. Kanarya, Portekiz Ligi ekiplerinden Estoril’in 24 yaşındaki orta saha oyuncusu Miguel Crespo’yu kadrosuna kattı. Kulüpten yapılan açıklamada, ''Kulübümüz, GD Estoril Praia Kulübü’nde forma giyen orta saha oyuncusu Miguel Crespo’yu kadrosuna kattı. Portekizli oyuncu, kendisini 3+1 yıllığına sarı lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Miguel Crespo’ya çubuklu formamızla başarılar ve şampiyonluklar diliyoruz.'' ifadeleri kullanıldı.

Haberin Devamı

Son dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo resmen Fenerbahçede

Miguel Crespo, Sarı Lacivertli ekipte 27 numaralı formayı giyecek.

Fenerbahçe, Crespo transferiyle birlikte; Serdar Dursun, Steven Caulker, Çağtay Kurukalıp, Emir Ortakaya, Burak Kapacak, Min-jae Kim, Diego Rossi, Mergim Berisha ve Max Meyer'in ardından 10. takviyesini yaptı.

https://www.instagram.com/p/CTe35_bIby-/

Kariyerinde daha önce Portekiz Ligi temsilcileri; Feirense, Neves ve Merelinense kulüplerinde forma giyen 24 yaşındaki futbolcunun, piyasa değeri 600 bin Euro olarak yer alıyor.

Son dakika Fenerbahçe haberi: Miguel Crespo resmen Fenerbahçede

Miguel Crespo, bu sezon Estoril formasıyla 5 maça çıkıp 2 gol atmıştı.

Portekiz Ligi’nde bu sezon Estoril formasıyla 5 maça çıkıp 2 gollük performans sergileyen Crespo, merkez orta saha hattına ek olarak orta sahanın solunda ve 10 numara pozisyonlarında görev yapabiliyor.

Haberin Devamı

YORUM YAZ