MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! Lider Trabzonspor'u Mesut Özil yıkacak

Uzun süredir sahalardan uzak kalan Mesut Özil, dünkü antrenmanda adeta resital sundu. Çift kale maçta müthiş oynayan dünyaca ünlü yıldız, bu performansını iki güzel golle süsledi. Trabzonspor maçına hazır olduğunu daha ilk idmanda gösterdi.

Son dakika Fenerbahçe haberi! Lider Trabzonspor'u Mesut Özil yıkacak

Fenerbahçe, Kasımpaşa galibiyetinin ardından pazartesiyi izinli geçirmişti. Lider Trabzonspor ile oynanacak karşılaşmanın hazırlıkları dün yapılan antrenmanla başladı. Haftanın ilk çalışmasına Mesut Özil damgasını vurdu. Tecrübeli oyuncu, 19 Ocak’taki Altay maçından beri sahalardan uzak. Belindeki ağrılar nedeniyle özel bir tedavi uygulanan Mesut, son Kasımpaşa mücadelesinin kadrosuna da alınmamıştı. 33 yaşındaki futbolcu, dünkü idmanda tam anlamıyla şov yaptı. Mesut, çift kale maçta rakip takımın savunmasındaki takım arkadaşlarına zor anlar yaşattı. İzleyenlene resital sunan yıldız oyuncu, müthiş performansını iki şık golle süsledi.

Haberin Devamı

Arda’ya yakın ilgi

Mesut Özil ayrıca genç yetenek Arda Güler’le de yakından ilgilendi. Maç her durduğunda Arda’nın yanına giden Mesut, genç arkadaşına neler yapması gerektiğini anlattı. İsmail Kartal, Trabzonspor karşısında dünyaca ünlü yıldızı 11’de oynatmak istiyor. Tecrübeli oyuncunun kondisyon açığını hızla kapatması için ayrı bir idman programı da uygulayacağı öğrenildi. Trabzonspor maçında oynamayı çok isteyen Mesut Özil, takımının en önemli hücum silahı olacak.

Trabzon karşılaşmayı öncesi yapılan ilk idmanı takip eden Yusuf Dursun, takımın son durumunu yorumladı;

"Bu maçın önemi farklı"

Fenerbahçe tüm kulvarlara havlu atmış durumda. Ligdeki düşüş, lider gidilen Trabzon deplasmanında alınan yenilgiyle başlamıştı. Sarı-Lacivertli oyuncuların pazar günkü mücadeleye ayrı bir önem verdikleri her hallerinden belli. Fenerbahçe, lidere ikinci yenilgisini yaşatarak hem gücünü göstermek hem de taraftarı biraz olsun mutlu etmek istiyor. Ligde peş peşe alınan 3 galibiyet, Samandıra’nın havasını değiştirdi. Oyuncuların keyfi yerindeydi ama antrenmanı bir maç ciddiyetinde geçirdiler. Dünkü çalışmada İsmail Kartal, her öğrencisiyle tek tek konuştu. Uzun süredir sahalardan uzak kalan Mesut Özil’in çift kale maçtaki harika performansı ve Arda Güler’le olan yakın iletişimi de dikkat çekiciydi. Futbolcular son derece azimli ancak bunun pazar günü sahaya yansıması nasıl olacak, hep birlikte göreceğiz.

YORUM YAZ