MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi! İsmail Kartal soyunma odasına veda etti

İsmail Kartal, Yeni Malatya maçı sonrası soyunma odasında bir konuşma yaparak, “Sizlerdeki değişim arzusunu daha ilk gün gördüm. Hep birlikte büyük bir iş başardık. Hepinize teşekkür ederim” dedi.

Son dakika Fenerbahçe haberi! İsmail Kartal soyunma odasına veda etti

Fenerbahçe, sıkıntılı geçen sezonu son dönemdeki müthiş çıkışıyla 2. olarak tamamladı. Bunda en büyük pay sahibi, ligin ortasında takımı devralan İsmail Kartal’dı. Tecrübeli teknik adam, sezonun son haftasında 5-0 kazanılan Yeni Malatya mücadelesinin ardından oyuncularına duygusal bir konuşma yaptı. 60 yaşındaki çalıştırıcı, “Sizlerdeki değişim arzusunu, daha geldiğim ilk gün gördüm. Ben sadece dinamikleri harekete geçirdim. Bugüne kadar kazandığımız maçlarda sergilediğiniz duruş, dalga dalga yayıldı. Sarı-Lacivertli renklere gönül veren herkesi yeniden hareketlendirdi. Biz, hep birlikte büyük bir iş başardık. Bu nedenle hepinize teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

Raporu teslim etti

İsmail Kartal, “Bana göre gelecek sezon şampiyonluğa yürüyecek bir takımın temellerini attık. Benim sözleşmem artık sona erdi. Sizin gibi ben de bekleyip neler olacağını göreceğim” diye konuştu. Bu arada Kartal’ın, takımla ilgili hazırladığı detaylı raporu yönetime teslim ettiği öğrenildi.

Yusuf Dursun

YORUM YAZ