MENÜ

Son dakika Fenerbahçe haberi | Emre Belözoğlu'ndan dikkat çeken Mesut Özil açıklaması!

Fenerbahçe & Mesut Özil transfer hattında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile transfer konusunda anlaşma sağlayan ve görüşmeler için İstanbul'a gelen Mesut Özil, ülke gündemine oturdu. Mesut Özil'i ve ailesini taşıyan uçağın gelişini saniye saniye takip eden Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada gündem yarattı. Mesut Özil'i taşıyan uçak Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı. Fenerbahçe'ye gelişinin kendisi için rüya olduğunu söyleyen Mesut Özil'in heyecanı dikkatlerden kaçmadı. Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da Mesut Özil transferiyle ilgili kulüp televizyonu FB TV'ye dikkat çeken bir açıklama yaptı. İşte Emre Belözoğlu'nun dikkat çeken ifadesi...

Fenerbahçe & Mesut Özil transfer hattında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Fenerbahçe ile transfer konusunda anlaşma sağlayan ve görüşmeler için İstanbul'a gelen Mesut Özil, ülke gündemine oturdu.

Haberin Devamı

Mesut Özil'i ve ailesini taşıyan uçağın gelişini saniye saniye takip eden Fenerbahçe taraftarı sosyal medyada gündem yarattı. Mesut Özil'i taşıyan uçak Atatürk Havaalanı'na iniş yaptı. Fenerbahçe'ye gelişinin kendisi için rüya olduğunu söyleyen Mesut Özil'in heyecanı dikkatlerden kaçmadı.

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu da Mesut Özil transferiyle ilgili kulüp televizyonu FB TV'ye dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Haberin Devamı

Mesut Özil ve Fenerbahçe için hayırlı bir süreç olmasını dileyen Emre Belözoğlu, "Hem kendisine hem de ailesine evlerine hoş geldiler diyorum. Söyleyecek çok şey ama benim söyleyeceklerim herhalde bütün Fenerbahçe camiasının ortak düşünceleri olacak." ifadelerini kullandı.

Gerçekleşecek transferin Mesut'un çocukluk hayali, bütün Fenerbahçelilerin de rüyası olduğunu söyleyen Emre Belözoğlu, "İnşallah gerçekleşecek diye ümit ediyoruz. İnşallah nice kupaları kazanacağımız seneler yaşarız beraberce. Mesut, ülke futbolunun dünya futbolunun görmüş en büyük yıldızlardan bir tanesi. Mesut'un gelmesiyle çok büyük kupalar kazanacağız. Önümüzde 2-3 günlük süreç var. Ondan sonra beklenen açıklamaları hep beraber yaparız." dedi.

YORUM YAZ