MENÜ

Son dakika! Fenerbahçe Damien Comolli ile yolları ayırıyor

Fenerbahçe'de Damien Comolli depremi... Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli ile yolların ayrılmak üzere olduğu iddia edildi. Falette transferini istemediği iddia edilen Fransız futbol adamı, transferin Ali Koç'un sorumluluğunda olduğunu açıklanmıştı. Takım kampından akşam saatlerinde ayrılan Comolli, İstanbul’a dönerek başkan Ali Koç ile bir görüşme yapacak.

Son dakika! Fenerbahçe Damien Comolli ile yolları ayırıyor

Fenerbahçe'de son dakika Damien Comolli gelişmesi... İkinci devre hazırlıklarını Belek'te sürdüren Fenerbahçe'de Sportif Direktör Damien Comolli ile yolların ayrıldığı iddia edildi. A Spor'un izleyicilerine son dakika bilgisi olarak geçtiği habere göre Fransız futbol adamı, kamptan ayrıldı ve İstanbul'a döndü.

Haberin Devamı

Simon Falette transferine olumsuz yaklaştığı iddia edilen Comolli, sabah saatlerinde yaptığı açıklamada Ali Koç’un bu transferden sorumlu olduğunu ve oyuncunun taraftarlarca iyi bir şekilde karşılanmasını istemişti. Yaşanan gelişmelerin ardından Comolli'nin yardımcısı Selinay Gürgenç’in görevine son verilirken, Fransız futbol adamı takım kampından ayrılarak İstanbul’a Ali Koç ile görüşmeye gitti. Yapılacak görüşmenin ardından Comolli'nin durumu netlik kazanacak.

Bugün yaptığı açıklamalarla Ali Koç’tan sert tepki aldığı ileri sürülen Comolli’nin görevine son verilebilir.

Haberin Devamı

Twitter hesabı açtı, iddiaları reddetti!

Falette transferinde kendisi ile ilgili hikayeyi paylaşmak istediğini belirten Damien Comolli sabah saatlerinde twitter hesabı açmış ve, "Başkanımızın takıma faydalarını düşününce kararına saygı gösterilmelidir. Simon'u da taraftarlarımız iyi bir şekilde karşılamalıdır. Bugün basında çıkan haberlere göre oyuncuyu getirmek için Rogon Ajansı ile anlaştığım doğru değil. Bu ajans ile sadece Tolga ve Gustavo transferleri için görüştüm. Rogon ve benim aramda sözde bir ticari anlaşma olduğu doğrultusunda çıkan haberler üzerinden benimle alakalı saçma iddialarda bulunan kişiler hakkında yasal işlem başlatacağız. Fenerbahçe ailesine saygılarımla" ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ