MENÜ

Son dakika | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı! Berke Özer ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, genç futbolcular Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu. Ali Koç, Sarı-Lacivertli ekibin genç file bekçisi Berke Özer ile iki tarafın da hayrına seneye beraber olmamanın daha doğru olduğuna karar verdiklerini açıkladı.

Son dakika | Fenerbahçe Başkanı Ali Koç açıkladı! Berke Özer ile yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç, genç futbolcular Ferdi Kadıoğlu, Arda Güler, Muhammed Gümüşkaya, Melih Bostan, Osman Ertuğrul Çetin ve İsak Vural için düzenlenen imza töreninde açıklamalarda bulundu.

Haberin Devamı

Başkan Ali Koç, sözleşme yenilenmeyen Sarı-Lacivertli ekibin genç file bekçisi Berke Özer ile iki tarafın da hayrına seneye beraber olmamanın daha doğru olduğuna karar verdiklerini şu sözlerle duyurdu: "Berke Özer ile seneye beraber olmamanın daha doğru olduğuna karar verdik."

2018 yılında Altınordu'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Berke Özer, 2019 yılında Belçika ekiplerinden Westerlo'ya kiralık olarak tarnsfer olmuş ve bu sezon başında Sarı-Lacivertlilere geri dönmüştü.

Bu sezon Altay Bayındır'ın sakatlığı nedeniyle forma giyemediği dönemde, Sarı-Laciverli ekibin kalesini devralman 21 yaşındaki genç file bekçisi 19 maçta forma giyerken kalesinde 20 gol gördü.

YORUM YAZ