MENÜ

Son dakika FB haberi! Fenerbahçe'den M'Baye Niang bombası

Yeni sezon için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Rennes'in Senegalli golcüsü M'Baye Niang için devreye girdi. Fransız ekibi ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe'nin transferi kısa süre içerisinde transferi noktalamak istediği öğrenildi.

Son dakika FB haberi! Fenerbahçe'den M'Baye Niang bombası

Forvet bölgesi için transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, gözünü Fransa'ya çevirdi. Vitor Pereira'nın talebi doğrultusunda harekete geçen Kanarya, Rennes'in Senegalli golcüsü M'Baye Niang'a kanca attı. Fransız ekibi ile görüşmelere başlayan Sarı Lacivertli ekibin transferi kısa süre içerisinde nokta koymak istediği öğrenildi.

Haberin Devamı

Rennes'in 26 yaşındaki forvetin yüksek maaşından kurtulmak için uygun bir bonservise göndermek istediği gelen haberler arasında.

Son dakika FB haberi Fenerbahçeden MBaye Niang bombası

Geçtiğimiz sezon Rennes'de 12, Al Ahli'de ise 5 maça çıkan Niang, sadece 1 gol bulabildi.

Henüz 18 yaşında Milan'a 3.3 milyon Euro bedelle Caen'den transfer olan Niang, İtalyan devinde beklentilerin altında kaldı. Sırasıyla Montpellier, Genoa ve Watford'a kiralanan Senegalli forvet, Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya Torino'ya, Temmuz 2019'da ise 15 milyon Euro'ya Rennes'e imza attı.

Geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Al-Ahli Cidde forması giyen yıldız oyuncunun Rennes ile Haziran 2023'e kadar söyleşmesi bulunuyor.

Gökmen Özcan / Fanatik.com.tr

YORUM YAZ