MENÜ

Son dakika! Fatih Terim'den Morutan transferi açıklaması

Son dakika Galatasaray transfer haberi...Galatasaray'ın Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu. Terim, Morutan transferi için ' Başkanımız, yönetimimiz, biz devam ediyoruz. Hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz' dedi.

Son dakika! Fatih Terim'den Morutan transferi açıklaması

Galatasaray'ın Hatayspor'u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından Fatih Terim açıklamalarda bulundu

Haberin Devamı

Fatih Terim'in açıklamaları şöyle;

Epeydir duran toplardan gol atmıyorduk

1-0 mağlup başladık. Genelde son zamanlarda böyle başlıyoruz. Geri dönüşümüz iyi oldu ama ilk yarıda çok gol kaçırdık. 2. forvet ve Ömer'i alınca biraz daha değişik oynamaya başladık. Beraberliği yakaladık, galibiyeti kaçırdık derken Luyindama'nın golü geldi. Epeydir duran toplardan gol atmıyorduk. Bugün galip gelmesi gereken takım Galatasaray'dı. Oyuncularım pes etmediler, etmemeleri lazım. Daha iyi oyunlar oynayacağız, bundan herkes emin olabilir. Bugün alınan 3 puan, değerli bir 3 puan. Mesele galip bitirebilmek.

Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim

Galatasaraylılar merak etmesin. Morutan ve diğerleri, Galatasaray'ın ileriye dönük planlarında yetenekli oyuncular var. Morutan'ı beğendiğimi daha evvel ifade etmiştim, Steaua Bükreş başkanı da gerekli şekilde açıklamalar yapıyor. Başkanımız, yönetimimiz, biz devam ediyoruz. Hiç beklemeden kendilerine ilk ağızdan haberi veririz. Morutan için yapılan görüşmelerde 15 milyon avrolardan nerelere geldik, çok da küçük bir nüans kaldı. Galatasaraylılar biraz daha beklesin.

Haberin Devamı

Gönlüm, Oğulcan'ın bir an evvel oynayabilmesi

Açık yüreklilikle, Oğulcan konusunu kendi aramızda halledebileceğimizi söylemiştim. İki tarafın profesyonelleri müthiş bir çalışma yaptılar, sonunda da üç aşağı beş yukarı anlaşıldı. Fakat ondan sonra TFF, Rizespor, Galatasaray; bazı konular gelişti. Bu konu Rizespor ve Galatasaray arasında halledilir, halledilmelidir. Bizim faydalanamadığımız bir Oğulcan var, onun da bu konulardan dolayı bir hayli sıkıntılı olduğu bir ortam yaşıyoruz. Gönlüm, Oğulcan'ın bir an evvel oynayabilmesi.

Mümkün olan en yüksek cezayı verdiler

Marcao konusunda bildiğim kadarıyla taban 5, yükseği 10. Öyle bir şeye daha önce 8 verdikleri için tahmin etmek zor değil. Kopyacıdır onlar. Mümkün olan en yüksek cezayı verdiler. Tasvip etmediğimiz bir şeyi savunacak değiliz. Oyuncu bizim oyuncumuz. Ona sahip çıkmak da bizim görevimiz. Kızmak, gereğini yapmak ne kadar görevimizse öteki türlüsü de görevimiz. O da hatasını anladı, özrünü diledi. Oradan az bir ceza beklemiyordum. Ben gittiğim zaman biliyorsun daha önceden yazıyorlar. Alıp söylüyorlar oradan zaten kaç maç ceza alacağımı. Benim daha önceden yıllardır söylediğim şeyler, aynı fikirde olduğum çok açık. Marcao'nun cezası 2-3 olması imkan yok. Mümkün olsa daha da çıkarırlar.

YORUM YAZ