MENÜ

Son dakika: Fatih Terim'den 2 isme kesik! İlk 11'de sürprizler...

Galatasaray'da Kasımpaşa maçı öncesi son dakika... Kasımpaşa karşısında kadroda değişiklik yapmayı düşünen Fatih Terim, sadece Gedson Fernandes'i değil, genç Kerem Aktürkoğlu'nu da ilk 11'e hazırlıyor. Alanyaspor maçında hayal kırıklığı yaratan isimlerden Younes Belhanda ve Ryan Babel'e ise kulübe yolu göründü.

Son dakika: Fatih Terim'den 2 isme kesik! İlk 11'de sürprizler...

Galatasaray'da önemli bir kadro değişikliği yaşanmak üzere. Teknik patron Fatih Terim, Alanyaspor ile oynanan kupa maçında performansını hiç beğenmediği isimlerden Younes Belhanda ile Ryan Babel'i kulübeye çekecek. Yeni transfer Gedson Fernandes'e, planladığından çok daha çabuk formayı verme kararı alan Fatih Terim, asıl sürprizi ise genç Kerem Aktürkoğlu ile yapacak.

Haberin Devamı

Kerem, Feghouli'nin yokluğunda sağ açıkta görev yapacak ve ters kanattaki Onyekuru ile birlikte etkili olmaya çalışacak. Terim, kapalı savunma yapması beklenen Kasımpaşa'ya karşı Kerem'in tekniği ve dripling özelliğiyle faydalı olacağı inancında.

Haberin Devamı

Geride değişim yok

Gedson ise orta sahada Taylan'la beraber görev yapacak. Portekizli futbolcu, iki ceza sahası arasında savunma ile forvet arasındaki bağlantıyı kurmaya çalışacak. Emre Kılınç'ın ise ileride Mohamed'e yakın oynaması ve sık sık savunma arkasına koşu yapması bekleniyor. Savunma hattında ise Donk ve Marcao'nun yeri garanti.

Ancak sağ bekte Yedlin yerine Linnes'in, sol bekte de Emre Taşdemir yerine Ömer Bayram'ın oynayacağı belirtiliyor.

YORUM YAZ