MENÜ

SON DAKİKA! Fatih Terim raporu verdi Ömer Bayram kontratı kaptı! 3 katı ücret...

Son dakika haberi... Sezon başında gözden çıkarılan ve takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Ömer Bayram, son anda Florya'da kalmıştı. Orta sahada sergilediği performansla Fatih Terim'in vazgeçilmezleri arasına giren Ömer, zamlı yeni sözleşmeyi de kaptı. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan deneyimli futbolcuya 3 senelik yeni bir kontrat sunulacağı öğrenildi.

SON DAKİKA! Fatih Terim raporu verdi Ömer Bayram kontratı kaptı! 3 katı ücret...

Corona virüsü nedeniyle ligler askıya alınsa da transfer çalışmaları devam ediyor. Yeni sezona hazırlanan Galatasaray, iç transferde önemli bir karar imza attı. Galatasaray, geçen sezon ve bu yılın en flaş isimlerinden olan Ömer Bayram'a jest yapacak ve bir yıl daha sözleşmesi bulunan futbolcunun mukavelesini yenileyecek.

Haberin Devamı

Bu sezon oynadığı 22 lig maçında 10 asist yapan ve 12 gol pası bulunan Başakşehirli Edin Visca'nın ardından ikinci sırada yer alan Ömer ile sezon biter bitmez masaya oturulacak. Gelecek sezon sözleşmesi bitecek olan deneyimli futbolcuya 3 senelik yeni bir kontrat sunulacağı öğrenildi. Böylece sarı-kırmızılı futbolcu, 2024'e kadar Galatasaray forması giyecek. Milliyet'te yer alan habere göre, Ömer'in ücretine de yine teknik kadronun bilgisi ve onayı ile ciddi bir zam yapılacak.

Ömer Bayram'a 3 katı zam yapılacak

Sarı-kırmızılılarda ilk 11'in vazgeçilmez isimlerinden biri olan ve 400 bin euro (2 milyon 930 bin TL) ile takımda en az kazanan isim olan Ömer Bayram'a 3 katı zam yapılacak.

Sarı-kırmızılılar, Ömer ile yapacağı yeni kontratı Türk lirası üzerinden gerçekleştirecek ve ücretini de 10 milyon liraya çıkaracak. Yıllık garanti ücretini üçe katlayacak olan Ömer Bayram performansının karşılığını fazlasıyla alacak.

YORUM YAZ