MENÜ

Son dakika | Eskişehirspor'da 5 koronavirüs testi pozitif

Spor Toto 1'inci Lig ekiplerinden Eskişehirspor'da 5 futbolcu ve 1 destek ekibi personelinin koronavirüs test sonucunun pozitif çıktığı açıklandı.

Son dakika | Eskişehirspor'da 5 koronavirüs testi pozitif

TFF 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor, 5 futbolcusunun koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı. Kırmızı siyahlı kulübün resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, "Bugün tüm futbolcularımıza, teknik heyet ve A takım personelimize yapılan Covid-19 testleri neticesinde 5 futbolcu ve 1 destek ekibi personelimizin test sonucunun pozitif olduğu tespit edilmiştir. Takımımızda hafta içerisinde 1 antrenörümüz ve 1 altyapı oyuncumuzun testinde de pozitif bulguya rastlanmıştı. Testi pozitif çıkan isimlerin takip, tedavi ve izolasyon süresi başlamış, tesislerimizde önlemler artırılmıştır" denildi.

Haberin Devamı

ALTINORDU MAÇI HAZIRLIKLARI SÜRÜYOR

Eskişehirspor, 4 Nisan Pazar günü oynayacağı Altınordu maçının hazırlıklarını, teknik direktörü Cengiz Seçsev ve ekibi yönetiminde sürdürüyor. Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde bugünkü idmana testleri pozitif çıkan oyuncular katılmazken, takım antrenmanda, ısınma hareketlerinin ardından pas ve koordinasyon çalışmaları yaptı.

YORUM YAZ