MENÜ

SON DAKİKA | Erzurumspor, İsmail Kartal ile anlaşma sağladı

Geçtiğimiz günlerde teknik direktörü Mesut Bakkal ile yollarını ayıran Büyükşehir Belediye Erzurumspor, son olarak Konyaspor'u çalıştıran İsmail Kartal ile prensip anlaşmasına varıldığını resmen açıkladı.

SON DAKİKA | Erzurumspor, İsmail Kartal ile anlaşma sağladı

Süper Lig'de kritik bir konumda bulunan Büyükşehir Belediye Erzurumspor, Mesut Bakkal ile yollarını ayırdıktan sonra yeni teknik direktörünü buldu. Erzurumspor, sezona başladığı Konyaspor ile yollarını sezon içinde ayıran İsmail Kartal ile prensip anlaşmasına varıldığını resmen açıkladı.

Haberin Devamı

Perşembe günü yeni takımının Antalya kampına katılması beklenen İsmail Kartal'ın yeni takımıyla çıkacağı ilk maç, eski takımı olan Konyaspor karşılaşması olacak.

https://twitter.com/fanatikcomtr/status/1374359399561576454

Kartal, 4. hoca oldu

Süper Lig'de 2020-2021 sezonuna teknik direktör Mehmet Özdilek'le başlayan Erzurumspor'da işler istenildiği gibi gitmedi. 10'uncu haftada Antalyaspor'la 2-2 beraberliğin ardından mavi-beyazlılar Özdilek'le yollarını ayırdı. 2 galibiyet, 3 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 9 puan toplayan Özdilek'in yerine geçtiğimiz sezon Trabzon'da görev yapan Hüseyin Cimşir getirildi. Ligin 11'inci haftasında göreve başlayan Cimşir, İttifak Holding Konyaspor (2-0), Gençlerbirliği (1-0), Beşiktaş (4-0) ve erteleme maçında Atakaş Hatayspor'a karşı (1-0) mağlup oldu. Başkan Ömer Düzgün ve yönetim kurulu, Ziraat Türkiye Kupası'nda Esenler Erokspor'u 5-1 yenen Cimşir'in görevine son verdi. Mavi-beyazlılar, Cimşir'den boşalan teknik direktörlüğe Mesut Bakkal'ı getirdi. Lig'in 15'inci haftasında göreve başlayan Mesut Bakkal yönetiminde 16 lig müsabakasını çıkan BB Erzurumspor, 6 mağlubiyet, 6 beraberlik ve 4 galibiyet aldı. Küme düşme hattından kurtulamayan mavi-beyazlılar, Antalya deplasmanından alınan 3-1'lik mağlubiyetin ardından Mesut Bakkal'la da yollarını ayırdığını açıkladı.

Haberin Devamı

YORUM YAZ