MENÜ

SON DAKİKA! Emre Belözoğlu çılgına döndü, kulübeyi yumrukladı!

Son dakika haberi... Fenerbahçe'nin 39 yaşındaki kaptanı Emre Belözoğlu, Konyaspor maçında küplere bindi. Mücadeleye 11’de başlayan, 64’te Mevlüt Erdinç ile değişen Fenerbahçe’nin kaptanı yedek kulübesinde oldukça gergindi. Yapılan pas hataları ve oynanan kötü oyun sonrası Emre Belözoğlu takım arkadaşlarına sert tepki gösterdi, kulübeyi yumrukladı.

SON DAKİKA! Emre Belözoğlu çılgına döndü, kulübeyi yumrukladı!

Süper Lig'in 26. haftasında Konyaspor'a konuk olan Fenerbahçe, isabetli şut çekemeden tamamladığı maçta Konyaspor'a 1-0 mağlup oldu. 9 kişi kalan Konyaspor karşısında vasat bir oyun ortaya koyan Fenerbahçe, şampiyonluk yarışında büyük bir yara alırken, yedek kulübesinde Emre Belözoğlu fırtınası esti.

Haberin Devamı

Sakatlığı yeni geçen, ancak 6 as ismin yokluğunda 11’de oynamak zorunda kalan Fenerbahçe’nin kaptanı 64. dakikada yerini Mevlüt Erdinç’e bıraktı. Bu andan itibaren kulübede maçı takip eden Emre, yapılan pas hataları, sergilenen kötü oyun nedeniyle bir hayli tepkiliydi.

Ersun Yanal ayrıldıktan sonra yönetim tarafından antrenörlere yardımcı olacağı açıklanan 39 yaşındaki oyuncu, hataların artması nedeniyle hırsını yedek kulübesinden çıkardı. Yaşanan bir pozisyonun ardından deneyimli oyuncu küplere binip yedek kulübesini yumrukladı. Emre’nin bu hareketi sırasında tercümen Sinan Levi’nin suratını kapatması dikkat çekti.

O anlar, fotomuhabirimiz Yusuf Dursun'un objektiflerine böyle yansıdı.

SON DAKİKA Emre Belözoğlu çılgına döndü, kulübeyi yumrukladı

SON DAKİKA Emre Belözoğlu çılgına döndü, kulübeyi yumrukladı

SON DAKİKA Emre Belözoğlu çılgına döndü, kulübeyi yumrukladı

Lisansı olmadığı için oyuncu olarak bulunuyor

Haberin Devamı

Fenerbahçe Yönetimi’nin Emre Belözoğlu kararını almasında oyuncuların payı büyük olmuştu. Yöneticiler, Ersun Yanal’ın ayrılmasının ardından Samandıra’da takımla bir toplantı yapıp fikir alışverişinde bulunmuştu.

Oyuncular, en azından geçiş döneminde, takımda en çok sözü geçen isim olan ve çok sevdikleri Emre Belözoğlu’nun başa geçmesi yönünde görüş belirtmişti. Emre’nin de buna olumlu yaklaşmasının ardından Fenerbahçe Yönetimi, kulüp tarihinde bir ilk olan bu kararı alarak 39 yaşındaki futbolcuya sorumluluk vermişti.

Ancak Emre Belözoğlu’nun gerekli teknik direktör lisansı olmadığı için kulübede oyuncu olarak bulunuyor. Yanında lisans sahibi bir isim yer alıyor.

BURAYA TIKLAYARAK FANATİK GAZETESİ YOUTUBE KANALINA TEK TIKLA ABONE OLABİLİRSİNİZ!

YORUM YAZ