MENÜ

Son dakika - Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi bitti

Son dakika haberi: Süper Lig'de bir ayrılık daha yaşandı. Ligin yeni ekiplerinden Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz ile yollar ayrıldı. İldiz'den boşalan koltuğa dört aday var.

Son dakika - Denizlispor'da Yücel İldiz dönemi bitti

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Denzilispor, Teknik Direktör Yücel İldiz yollarını ayırdı.

Haberin Devamı

Denizlispor’da 5 haftadan bu yanan alınan kötü sonuçların faturası İldiz’e kesildi. Kulüp yönetimi aldığı karar gereği İldiz ile yollarını ayırdı.

SÜPER LİG PUAN DURUMU İÇİN TIKLAYINIZ

Kulüp yönetiminden alınan bilgilerde teknik direktörlük için Hamza Hamzaoğlu, Mehmet Özdilek, Tolunay Kafkas ve Samet Aybaba’nın isimlerinin geçtiği öğrenildi.

Yeşil-siyahlı ekip son 5 haftadır iç saha ve deplasmanda aldığı karşılaşmalarda adeta 3 puana hasret kaldı. Denizlispor sezona Galatasaray galibiyeti ile başlamıştı.

Denizlispor da açıkladı

Denizlispor da sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Yücel İldiz'in görevinden ayrıldığını açıkladı. Denizlispor'dan yapılan açıklama şöyle;

Teknik Direktörümüz Yücel İldiz’in sözleşmesinin tek taraflı olarak kulübümüzce fesih edilmesine karar verilmiştir. Takımımızı Süper Lig'e yükseltme başarısını gösteren Yücel İldiz ve değerli ekibine yürekten teşekkür eder, kariyerinde başarılar dileriz.

Haberin Devamı

YORUM YAZ