MENÜ

Son dakika | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Tam kapanma...

Son dakika...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında koronavirüs salgını ile alakalı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan Perşembe akşamı saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanmaya geçileceğini duyurdu

Son dakika | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Tam kapanma...

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, koronavirüs salgını ile ilgili alınan kararlar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

"Vaka sayımızı 5 binin altına indirmeliyiz. Hedeflediğimiz rahatlamayı sağlamak için biraz daha fedakarlık yapmamız gerekiyor"

"29 Nisan Perşembe akşamı saat 19:00'dan 17 Mayıs Pazartesi saat 05:00'e kadar tam kapanmaya geçilecektir. Bu tarihlerde kesintisiz sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacaktır"

"Üretim, imalat, gıda, temizlik, sağlık gibi alanlarda istisna alanlarda tüm işyerleri faaliyetlerine ara verecek"

"Yeme içme sektöründe sadece paket servis hizmeti verilecektir. Zincir marketler pazar günler kapalı olacak, diğer günlerde belirlenen saatlerde hizmet verecektir. Şehirler arası seyahatler izne tabii olacaktır"

"Tüm kurumlarda eğitimlere ara verilecek ve yüz yüze sınavlara son verilecektir"

Haberin Devamı

YORUM YAZ