MENÜ

Son dakika | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Kısmi kapanma uygulaması...

Son dakika...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısı sonrasında koronavirüs salgını ile alakalı açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kısıtlamalarla ilgili alınan yeni kararları açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Ramazan ayı ilk 2 haftasında tedbirleri biraz daha arttırarak, kısmi kapanma dönemine geçiyoruz" açıklamasını yaptı

Son dakika | Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açıkladı! Kısmi kapanma uygulaması...

Son dakika haberi...Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine Toplantısı'nın ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, koronavirüs salgını ile ilgili alınan kararlar hakkında konuştu.

Haberin Devamı

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamaları:

"Ramazan ayı ilk 2 haftasında tedbirleri biraz daha arttırarak, kısmi kapanma dönemine geçiyoruz. Bu iki haftalık dönemde beklediğimiz düşüşü gerçekleştiremezsek kısıtlamalar arttırılacaktır"

"Hafta sonu sokağa çıkma sınırlaması devam ederken hafta içi kısıtlaması için saatler akşam 19:00 - sabah 05:00 olarak güncellenmiştir"

"Sokağa çıkma saatlerinde zorunlu haller dışında şehirler arası seyahatlere izin verilmeyecektir"

"Yeme içme hizmeti veren kafe, kıraathane, lokal, çay bahçesi, spor salonu, benzeri mekanlar faaliyetlerine bayram sonuna kadar ara verecek"

"8. ve 12. sınıflar ile okul öncesi eğitim kurumları dışındaki tüm kademeler uzaktan eğitimle faaliyetlerini sürdürecektir"

Haberin Devamı

"Kamuda saat 16.00'da bitecek şekilde dönüşümlü ve esnek mesai yeniden yaygınlaştırılacak"

"65 yaş üstü ve 18 yaş altının şehir içi toplu taşıma araçlarını kullanma sınırlamasını yeniden getiriyoruz"

YORUM YAZ