MENÜ

Son dakika! Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'a transfer oldu

Son dakika transfer haberi! Manchester United, eski oyuncusu Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo'nun transferi konusunda anlaşmaya varıldığını duyurdu.

Son dakika! Cristiano Ronaldo resmen Manchester United'a transfer oldu

Cristiano Ronaldo yeniden Premier Lig'e döndü! Manchester United, yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo'yu transfer ettiğini resmen açıkladı. Juventus ile üç sezonda 134 maça çıkı 101 gol atan aynı zamanda hem gol kralı hem de şampiyonluklar kazanan Ronaldo, sezon başında ayrılık kararı almıştı.

Haberin Devamı

Manchester City transferi gerçekleşmedi

Son günlerde Manchester City ile anlaştığı yönünde haberler çıksa da yıldız oyuncu adeta sağ gösterip sol vurdu ve eski takımı Manchester United'a transfer oldu. Kırmızı Şeytanlar, resmi sitesi üzerinden transfer detaylarını duyurdu.

İngiliz temsilcisinin transfer için Juventus’a 25 milyon avro, Ronaldo’ya ise iki yıllık sözleşme teklif ettiği basına yansıdı. Yılın futbolcusuna verilen Altın Top (Ballon d’Or) ödülünü 5 kez kazanan Ronaldo, 5’i UEFA Şampiyonlar Ligi, 7’si İngiltere, İspanya ve İtalya liglerinde şampiyonluk olmak üzere 30’dan fazla kupa sevinci yaşadı.

Haberin Devamı

Cristiano Ronaldo, Manchester ekibi ile 3 kez Premier Lig, 1 kez Şampiyonlar Ligi 1 kez FA Cup kazanırken Premier Lig'de gol kralı ve en iyi oyuncu gibi ödüller kazanmıştı.

Son dakika Cristiano Ronaldo resmen Manchester Uniteda transfer oldu

YORUM YAZ