MENÜ

Son dakika! Çaykur Rizespor, Salomon Rondon ve Volkan Şen'le anlaştı

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, transferde atağa kalktı. Karadeniz ekibi, Dalian Pro'dan Venezuelalı forvet Salomon Rondon ve son olarak Adana Demirspor'da forma giyen kanat oyuncusu Volkan Şen'le anlaşmaya vardı. Atmacalar, iki transferi de kısa süre içerisinde resmen açıklayacak.

Son dakika! Çaykur Rizespor, Salomon Rondon ve Volkan Şen'le anlaştı

Cemali Sertel ve Sebastian Holmen'i kadrosuna katan Çaykur Rizespor, transferde atağa kalktı ve iki flaş isimle anlaşmaya vardı.

Haberin Devamı

Karadeniz ekibi; Rubin Kazan, Zenit, West Bromwich, Newcastle United, CSKA Moskova, Dalian Pro gibi takımlarda oynayan ve bonservisine toplam yaklaşık 68 milyon Euro ödenen Salomon Rondon'u transfer etti.

Son dakika Çaykur Rizespor, Salomon Rondon ve Volkan Şenle anlaştı

Geçtiğimiz sezon Rus ekibi CSKA Moskova'da kiralık olarak forma giyen Rondon, 13 maçta 4 gol, 2 asistle skora katkı sağladı.

Bonservisi Çin ekibi Dalian Pro'da bulunan 31 yaşındaki Venezuelalı forvet, fesih işlemlerinin sona ermesinin ardından kısa süre içerisinde Rize'ye gelecek ve resmi sözleşmeye imza atacak.

Son dakika Çaykur Rizespor, Salomon Rondon ve Volkan Şenle anlaştı

Adana Demirspor'un kaptanlarından olan Volkan Şen, geçtiğimiz sezon 15 resmi maça çıktı, 1 gol, 6 asistle oynadı.

Volkan Şen de tamam!

Kanat arayışında olan Atmacalar, tecrübeli oyuncu Volkan Şen'i de bitirdi. Geçtiğimiz sezon Adana Demirspor'la TFF 1. Lig şampiyonluğu yaşayan ve sözleşmesinin sona ermesiyle Adana ekibinden ayrılan 33 yaşındaki isim, artık Çaykur Rizespor'un başarısı için ter dökecek.

Haberin Devamı

Yakup Çınar / Fanatik Özel

YORUM YAZ