MENÜ

Son dakika! Burak Elmas'tan flaş Gedson açıklaması: Teklif yaptılar! Elimizde belgesi var!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, gündemlerinde olduğu Portekizli orta saha Gedson Fernandes'e Süper Lig'den bir kulübün resmi tekif yaptığını açıkladı. Ellerinde resmi belge olduğunu vurgulayan Elmas, 'Gedson ile kulübüyle görüşmelerimiz devam ediyor. Hocamızın yeni başkanla iyi ilişkileri var. Gedson’a bir büyük kulübümüzün ödeyemeyeceğini düşündüğümüz yüksek resmi bir teklifi oldu.'' diye konuştu.

Son dakika! Burak Elmas'tan flaş Gedson açıklaması: Teklif yaptılar! Elimizde belgesi var!

Galatasaray Başkanı Burak Elmas'tan son dakika Gedson Fernandes açıklaması... Geçtiğimiz sezon kiralık olarak forma giyen Gedson'a yeniden Galatasaray forması giydirmek istediklerini vurgulayan Elmas, Portekizli orta saha Süper Lig'den bir büyük kulübün daha talip olduğunu açıkladı. Transferde bazı sıkıntılar yaşadıklarını vurgulayan Elmas, ''Gedson’a bir büyük kulübümüzün ödeyemeyeceğini düşündüğümüz yüksek resmi bir teklifi oldu. Bunun belgeleri de mevcut elimizde. Centilmenlik iki taraflı olur'' dedi.

Haberin Devamı

Son dakika Burak Elmastan flaş Gedson açıklaması: Teklif yaptılar Elimizde belgesi var

Fatih Terim'in, "Devam etmeli" raporunu verdiği Portekizli orta saha için çalışmalarını sürdüren Sarı Kırmızılı ekip yönetimi, Benfica ile anlaşma zemini arıyor.

'Görüşmeler devam ediyor'

Galatasaray’ın mali yapısına uygun olarak görüşmelerin sürdüğünü belirten Burak Elmas, ''Ciddi bir anda yönetim değişikliği oldu süreçte. Rui Costa başkan oldu. Onun bir adaptasyon süreci oldu. Görüşmeler devam ediyor. Galatasaray’ın mali yapısına uygun olarak görüşmelere devam ediyoruz.'' diye konuştu.

'Gedson Fernandes'le alakalı bize bir teklif geldi'

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basını, Beşiktaş'ın Gedson Fernandes için 7.5 milyon Euro önerdiğini aktarmıştı. Beşiktaş Yöneticisi Emre Kocadağ da Gedson ile ilgili katıldığı bir televizyon programında "Gedson Fernandes'le alakalı bize bir teklif geldi, zannedersem bir konuşuldu ama şu an için gündemde değil. Kiralamak istenirse, hocamız isterse, talip oluruz." diye konuşmuştu.

Haberin Devamı

YORUM YAZ