MENÜ

SON DAKİKA Brahim Darri, Fenerbahçe'de! İşte bonservisi ve yıllık ücreti

Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, TFF 1. Lig ekiplerinden Fatih Karagümrük'te sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken Brahim Darri'yi kadrosuna kattı. Sarı Lacivertli ekip, Darri'nin bonservisi için Karagümrük'e 1 milyon euro ödeyecek. Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak olan Darri, sezonluk 600 bin euro kazanacak.

SON DAKİKA Brahim Darri, Fenerbahçe'de! İşte bonservisi ve yıllık ücreti

Fenerbahçe'de son dakika gelişmesi. Sarı Lacivertli ekip, Karagümrük formasıyla dikkatleri üzerine çeken Brahim Darri'yi kadrosuna kattı. Kanarya, Fas asıllı Hollandalı futbolcunun bonservisi için Karagümrük'e 1 milyon euro ödeyecek. Fatih Karagümrük'ün TFF 1. Lig play-off macerasının ardından resmi açıklamanın yapılması bekleniyor.

Haberin Devamı

Bu sezon Karagümrük ile 31 karşılaşmaya çıkan ve 4 gol 1 asistlik Brahim Darri, Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzalayacak ve 600 bin euro garanti para alacak.

Yakup Çınar / FANATİK ÖZEL

Öte yandan Fatih Karagümrük başkanı Süleyman Hurma FANATİK'e özel konuştu. Süleyman Hurma, "Darri için Fenerbahçe ile her konuda anlaştık. Her iki tarafa da hayırlı olsun" ifadelerini kullandı

YORUM YAZ