MENÜ

Son dakika! Beşiktaş'ta sakatlık şoku

Son dakika haberi...Beşiktaş'ta Adem Ljajic, antrenmanda ayak bileğinden sakatlandı ve çalışmayı yarıda bıraktı.

Son dakika! Beşiktaş'ta sakatlık şoku

Antalya'da kamp çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a kötü haber geldi.

Haberin Devamı

Siyah-Beyazlıların sabah idmanında yıldız futbolcu Adem Ljajic, ayak bileğinden sakatlandı ve çalışmayı yarıda bıraktı. Hemen doktorların müdahale ettiği sakatlık sonrası bir süre kendine gelmeye çalışan Ljajic, hafif bir düzelme sonrasında antrenmanı yarıda bırakarak otele döndü.

Beşiktaş Kulübü, antrenmanda sakatlanan Adem Ljajic’in durumunun çekilecek MR’dan sonra belli olacağını duyurdu.

Siyah-beyazlı kulüp, Belek Turizm Merkezi’nde kamp yapılan otelin sahasında bugün gerçekleşen antrenmanda sakatlanan 28 yaşındaki futbolcunun durumuyla ilgili açıklamada bulundu.

Açıklamada, Ljajic’in antrenmanı tamamlayamadığı hatırlatılarak, "Ljajic’in durumu, çekilecek MR’dan sonra netlik kazanacak." ifadesi kullanıldı.

Haberin Devamı

Ljajic'in sakatlığı sonrası kısa bir açıklama yapan Teknik Direktör Abdullah Avcı TRT Spor'a yaptığı açıklamada; "Aşil tendonunda sorun yok, ayak iç bilek bağları kontrol edilecek. Belki orada bir problem olabilir ama çok ciddi gözükmüyor." ifadelerini kullandı.

Öte yandan, siyah-beyazlıların bir saat süren idmanı taktik çalışması şeklinde geçti. Teknik direktör Abdullah Avcı hücum organizasyonları üzerinde dururken pas, hücum pres çalışması ve çift kale maç ile antrenman sona erdi.

İdmana grip olan Elneny ile tedavisi devam eden Douglas ve Dorukhan katılmadı. Rebocho ve Tyler Boyd ise sadece koşu antrenmanı yaptı. Burak, Diaby ve N'Koudou antrenman sonrası özel olarak şut çalışması gerçekleştirdi.

2018 yılı Eylül ayında Antalya İl Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan Çocuk ve Gençleri Koruma Sosyal Projesi kapsamında, Finike İlçesi Yuvalı Şehit İsmail Çalkan Ortaokulu'nda öğrenim gören 12 öğrenci, Beşiktaş antrenmanını takip etti. Çocuklar ve askeri yetkililer takımla ve futbolcularla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Beşiktaş, Antalya kampını yarın oynayacağı Altınordu maçı ile tamamlayacak. Kamp otelinin sahasında oynanacak karşılaşma saat 16.30'da başlayacak.

YORUM YAZ