MENÜ

Son dakika! Beşiktaş'ta Necip Uysal sakatlandı

Süper Lig'in 30. haftasında Hatayspor'u konuk eden Beşiktaş'ta sakatlanan Necip Uysal, oyuna devam edemedi. Sağ arka adalesinde sorun yaşayan tecrübeli oyuncu, ikinci yarının başında yerini Serdar Saatçı'ya bıraktı.

Son dakika! Beşiktaş'ta Necip Uysal sakatlandı

Hatayspor maçına 7 eksikle çıkan Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Siyah Beyazlı ekipte karşılaşmaya ilk 11'de başlayan Necip Uysal, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi. Sağ arka adalesinden sorun yaşayan tecrübeli oyuncunun yerine ikinci yarının başında Serdar Saatçı girdi.

Haberin Devamı

Bu sezon 24 resmi maçta forma giyen 31 yaşındaki stoper, 1 asist yapma başarısı gösterdi. Tecrübeli ismin sakatlık durumu ile ilgili Siyah Beyazlı ekibin kısa süre içerisinde açıklama yapması bekleniyor.

Kara Kartal’da sarı kart cezalısı Ersin Destanoğlu, zorlu karşılaşmada forma giyemedi. Bu sezon Fatih Karagümrük, Sivasspor ve iki Galatasaray maçında sarı kart gören Ersin, hatırlanacağı üzere Galatasaray derbisinde sarı kart görmüş ve cezalı duruma düşmüştü. Sakatlığı süren Miralem Pjanic’e ek olarak; Mert Günok, Welinton ve Oğuzhan Özyakup ile Mehmet Topal da kadroda yer almadı. Kenan Karaman ise teknik ekip kararıyla kadroya dahil edilmedi.

YORUM YAZ