MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz kafaları karıştırdı! 'Gidiyorum' şarkısı...

Beşiktaş son dakika haberi... Beşiktaş'ın şampiyonluk kutlamalarına futbolcular kendi seçtikleri şarkılar eşliğinde sahneye çıktı, geceye Dorukhan Toköz damga vurdu. Siyah Beyazlı ekiple sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan, ismi Fenerbahçe ve Avrupa kulüpleri ile anılan Dorukhan, Vodafone Park çimlerine Sezen Aksu'dan 'Gidiyorum' şarkısıyla ayak bastı. Milli oyuncunun bu hamlesi ayrılık iddialarını güçlendirdi.

SON DAKİKA | Beşiktaş'ta Dorukhan Toköz kafaları karıştırdı! 'Gidiyorum' şarkısı...

Sezonu çifte kupayla kapatan Beşiktaş, zaferini Vodafone Park'ta kutladı, geceye Siyah Beyazlı ekiple sözleşmesi 31 Mayıs'ta sona erecek olan Dorukhan Toköz damga vurdu. Şampiyonluk kupasını almadan önce futbolcular sahaya kendi seçtikleri şarkılar eşliğinde geldi, milli oyuncu yaptığı hamleyle kafaları karıştırdı. İsmi transfer dedikodularına karışan Dorukhan, Vodafone Park çimlerine Sezen Aksu'nun 'Gidiyorum' parçasıyla ayak bastı.

Haberin Devamı

Fenerbahçe ile anılıyor

Beşiktaş'la yeni sözleşme konusunda henüz anlaşmaya varamayan ve ismi Fenerbahçe ile Avrupa kulüpleriyle anılan Dorukhan'ın bu hamlesi Siyah Beyazlı ekipten ayrılacağı şeklinde yorumlandı. Beşiktaş formasıyla bu sezon 37 resmi maça çıkan 24 yaşındaki orta saha, 3 asistlik bir performans sergiledi.

'Döndüğünde ortak bir karar veririz'

Haberin Devamı

Gündüz saatlerinde Dorukhan ile ilgili konuşan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, "Dorukhan için şimdi EURO 2020 var, EURO 2020 sonrasında bakacağız. Döndüğünde ortak bir karar veririz." ifadelerini kullanmıştı.

YORUM YAZ