MENÜ

Son dakika | Beşiktaş'ın yeni golcü adayı Kasper Dolberg

Son dakika haberi... Transferde tüm ağırlığını forvete veren Beşiktaş; Alexander Sörloth ve Wout Weghorst’un ardından Fransız ekibi Nice’in Danimarkalı golcüsü Kasper Dolberg’i de listesine ekledi. Yönetim, 24 yaşındaki futbolcu için girişimlere başladı.

Son dakika | Beşiktaş'ın yeni golcü adayı Kasper Dolberg

Yeni sezonda şampiyonluk hedefleyen Siyah-Beyazlılar, çalışmalarına bütün hızıyla devam ediyor. Real Sociedad’daki kiralık sözleşmesinin sona ermesi sonrasında Leipzig’e geri dönen Alexander Sörloth için yoğun bir mesai yapan Kara Kartal, oyuncunun yüksek maliyeti sebebiyle rotasını İngiltere’ye çevirmişti. Burnley’nin Hollandalı golcüsü Wout Weghorst için Ada kulübüyle kiralama konusunda olumlu mesafe kateden ancak oyuncuyu ikna konusunda istediğini henüz sonuç alamayan idareciler, yeni bir ismi gündemine almak durumunda kaldı. Kara Kartal, Fransa temsilcisi Nice’in Danimarkalı forveti Kasper Dolberg’i hedefleri arasına ekledi.

Haberin Devamı

Kiralama formülü...

Geçen sezon Nice’de 30 maça çıkıp 7 gol ve 2 asistlik performans sergileyen başarılı oyuncu için girişimlere başlayan Siyah-Beyazlılar, 24 yaşındaki forveti kiralamak için kulübüyle temas kurdu. 2 yıl önce Ajax’tan Nice’e 20.5 milyon Euro karşılığında transfer olan 1,87’lik golcünün, kulübüyle 2024 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Beşiktaş; Sörloth ve Weghorst’la da görüşmelerine devam ederken, bu üçlü arasından maliyeti en uygun olan ismin Kartal yapılması planlanıyor.

Yerlide hedef Cenk Tosun

Kara Kartal’da öte yandan Cenk Tosun’la da görüşmeler sürüyor. A Milli forvetle yapılan pazarlıklarda tarafların belirlediği rakamlar arasındaki fark henüz erimedi. Forvet hattına biri yerli 2 yeni takviye yapmak isteyen Siyah-Beyazlılar, Cenk transferini de sıcak tutmaya devam ediyor.

Haberin Devamı

Orhan Yıldırım

YORUM YAZ