MENÜ

Son dakika! Beşiktaş'ın Sporting maçı kamp kadrosu açıklandı

Beşiktaş son dakika haberi... UEFA Şampiyonlar Ligi C Grubu 3. maçında Portekiz ekibi Sporting'i konuk edecek olan Beşiktaş'ta kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıkları bulunan Atiba, Mehmet Topal ve N'Koudou, Sporting maçı kadrosunda yer almadı.

Son dakika! Beşiktaş'ın Sporting maçı kamp kadrosu açıklandı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nin 3. haftasında Portekiz ekibi Sporting Lizbon’u konuk edecek olan Beşiktaş'ta son dakika gelişmesi... Siyah Beyazlı ekipte kritik maçın kamp kadrosu belli oldu. Sakatlıkları bulunan Atiba, Mehmet Topal ve Kevin N'Koudou maç kadrosunda yer almadı.

Haberin Devamı

Siyah Beyazlı ekibin kamp kadrosunda şu oyuncular yer aldı:

Ersin Destanoğlu, Mert Günok, Valentin Rosier, Rıdvan Yılmaz, Francesco Montero, Josef de Souza, Salih Uçan, Michy Batshuayi, Oğuzhan Özyakup, Gökhan Töre, Can Bozdoğan, Miralem Pjanic, Cyle Larin, Rachid Ghezzal, Necip Uysal, Fabrice N’Sakala, Welinton, Domagoj Vida, Kenan Karaman, Serdar Saatçı, Umut Meraş, Alex Teixeira.

Son dakika Beşiktaşın Sporting maçı kamp kadrosu açıklandı

Güven Yalçın listeye takıldı

Beşiktaş'ın genç forveti Güven Yalçın da Sporting'e karşı sahada olamayacak. Başarılı futbolcu, teknik ekibin kararıyla takımın Şampiyonlar Ligi listesine dahil edilmediği için yarınki mücadelede de olamayacak. Bu maçı tribünden izleyecek olan Güven, Galatasaray derbisinde ise kadroya dönecek.

Haberin Devamı

İki takımın da galibiyeti yok

Siyah-beyazlı takım, C Grubu’ndaki iki maçında galibiyet sevinci yaşayamadı, puan alamadı. Grubundaki ilk maçında Almanya temsilcisi Borussia Dortmund’a evinde 2-1 yenilen Beşiktaş, deplasmandaki Ajax mücadelesini ise 2-0 mağlubiyetle tamamladı.

Sporting Lizbon da Beşiktaş gibi iki maçta da yenilmekten kurtulamadı. Evinde Ajax’a 5-1 yenilen Portekiz ekibi, Borussia Dortmund deplasmanından ise 1-0 yenilgiyle ayrıldı.

YORUM YAZ