MENÜ

Son dakika! Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakçı teklifi ortaya çıktı! Konyaspor cevap verdi

Son dakika Beşiktaş transfer haberi...Kayseri deplasmanında 3-2 kazanarak moral bulan Beşiktaş’ta artık tüm gözler 8 Mayıs’ta Fenerbahçe ile Vodafone Park’ta oynanacak olan derbi maçına çevrildi. Derbi kadrosunu belirlemek için çalışmalarını sürdüren Valerien Ismael bir yandan da gelecek sezonun takımını oluşturmak için yönetimle transfer görüşmeleri yapıyor.

Son dakika! Beşiktaş'ın Abdülkerim Bardakçı  teklifi ortaya çıktı! Konyaspor cevap verdi

Teknik direktör Valerien İsmael’in sisteminde çok önemli bir yer edinen ve sık sık ileriye çıkan stoper bölgesindeki oyuncular Kayseri maçına damga vururken, derbide de bu bölgenin belirleyici bir rol oynaması bekleniyor.

Haberin Devamı

Beşiktaş bir yandan Fenerbahçe ile oynanacak derbiyi düşünürken, bir diğer taraftan da Valerien İsmael yönetiminde yeni sezon için kadro planlamasını sürdürüyor. Yabancı sınırını da göz önünde bulunduran siyah beyazlılar, bu doğrultuda stoper bölgesindeki yerli adaylardan biri olan Abdülkerim Bardakçı için girişimlerde bulunuyor. Kartal, Konyaspor’a 2 milyon Euro’luk bonservis teklif ederken, yeşil beyazlıların daha yüksek bir teklif beklediği bildirildi. Çok başarılı bir sezon geçiren 27 yaşındaki futbolcunun kulübü Konyaspor ile 2025 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

SERDAR VE WELiNTON KAYSERi’DE iYiYDi

Futbolculuk yıllarında stoper olarak görev yapan İsmael, geçtiğimiz hafta bu mevkideki futbolcuları saha içinde toplayarak taktik bilgiler vermişti. Bu toplantının ardından 3-2 kazanılan Kayseri maçında forma şansı bulan Serdar Saatçı, bir gol atarken, 90+5. dakikadaki gol dışında neredeyse hata yapmadı. 9 ikili mücadeleden galip ayrılıp 2 pas arası yapan ve 6 hava topu alan Welinton da penaltı dışında rakiplerine geçit vermedi.

Haberin Devamı

DOMAGOJ VIDA KRİTİK VİRAJDA

Montero’nun cezası nedeniyle forma giyemeyeceği derbide 3’lü savunmanın Serdar, Welinton ve Vida’dan oluşması bekleniyor. Hatalarıyla dikkat çeken ve sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Vida için bu karşılaşmanın ayrı bir önem taşıdığı ifade ediliyor. 33 yaşındaki stoperin istediği rakam ile Beşiktaş’ın önerdiği arasında fark bulunurken, yıldız oyuncunun derbi performansı, geleceğinde belirleyici olacak.

N'KOUDOU'YA İLK 11 YOLU GÖRÜNDÜ

Beşiktaş’ta sözleşmesi bitecek isimlerden biri olan ve Kayseri maçında kaçırdığı gollerle taraftarın tepkisini çeken Cyle Larin’in yerine sol kanatta Kevin N’Koudou ilk 11’de oynamaya hazırlanıyor. Son olarak 27 Kasım 2021’deki Giresun maçında ilk 11’de başlayan Fransız futbolcu, Kayseri’de 72’de girdi, 75’te golünü attı. Ardından kendisinin yaptırıp gole çevirdiği penaltıyla 78. dakikada karşılaşmayı koparan isim oldu. (Hürriyet)

YORUM YAZ