MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Bruno Peres atağı

Son dakika haberi... İtalya Serie A ekiplerinden Roma'da ligin ikinci yarısında sergilediği performansla öne çıkan Bruno Peres'i kadrosuna katmak adına Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin girişimde bulundukları aktarıldı.

SON DAKİKA | Beşiktaş ve Fenerbahçe'den Bruno Peres atağı

İtalya Serie A ekiplerinden Roma'nın sağ beki Bruno Peres'in yeni adresinin yine Türkiye olabileceği belirtildi. Omar Elabdellaoui transferi öncesinde ismi Galatasaray ile de anılan sağ bek için şimdi ise Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin girişimde bulundukları aktarıldı. Football News 24'e göre önümüzdeki sezonun sonunda sözleşmesi bitecek olan Bruno Peres'in bu yaz takımdan ayrılması gündemde. Bu doğrultuda iki Türk ekibi Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin transfer adına girişimde bulundukları belirtildi.

Haberin Devamı

30 yaşındaki Brezilyalı oyuncu, geride bıraktığımız sezonun devre arasında kiralık olarak forma giydiği Sao Paulo'dan bonservisinin olduğu Roma'ya dönmüştü. Tecrübeli sağ bek, Roma forması altında ligin ikinci yarısında gösterdiği performansla dikkatleri çekmeyi başarmıştı.

30 yaşındaki oyuncu, 2017'de 12 milyon Euro bonservis karşılığında Torino'dan Roma'ya transfer olmuştu. Önümüzdeki sezonun sonunda sözleşmesi bitecek olan Bruno Peres'in bu yaz takımdan ayrılabileceği aktarılmakta.

YORUM YAZ