MENÜ

Son dakika Beşiktaş transfer haberleri! Ghezzal, Teixeira, Luuk de Jong...

Beşiktaş transfer haberleri... Teknik Direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda transferde çıkışa geçen Beşiktaş'ın gündeminde birçok ismin olduğu iddia ediliyor. Rachid Ghezzal'dan Alex Teixeira ve Luuk de Jong'a kadar günün öne çıkan Beşiktaş transfer iddialarını sizler için derledik. İşte Beşiktaş transfer haberleri...

Beşiktaş'ta transferde önemli gelişmeler yaşanıyor. Sezonu şampiyon olarak tamamlayan Siyah Beyazlı ekip, yeni sezonda hata yapmak istemiyor.

Haberin Devamı

Hem gazetemizde yer alan haberleri hem de gündemde olan Beşiktaş transfer iddialarını sizler için derledik:

Beşiktaş, Cezayirli oyuncusu Ghezzal'ı takıma kazandırmak için artık geri sayımda... Kara Kartal’dan yıllık 3.5 milyon Euro’luk maaş talebini düşürmeye hazır olduğunu menajeri aracılığıyla Beşiktaş Yönetimi’ne ileten tecrübeli futbolcu, Leicester City ile anlaşılmasını bekliyor.

İngiltere Premier Lig ekibinin elinden bir an önce çıkarmak için bonservisini 10 milyon Euro’dan 6 milyon Euro’ya indirdiği Ghezzal için pazarlıklarını sürdüren idareciler, son olarak 4 milyon Euro’ya kadar çıktı. Yönetimin, bu bedeli taksitli şekilde ödemeyi önerdiği ve taraflar arasında görüşmelerin sürdüğü kaydedildi.

Haberin Devamı

Teknik direktör Sergen Yalçın’ın raporu doğrultusunda transferde atağa kalkan Siyah-Beyazlılar, özellikle golcü hamlesi konusunda hareketli saatler yaşıyor.

İspanya La Liga ekibi Atletico Madrid’le yollarını ayıran Diego Costa’ya son olarak 2.5 milyon Euro’luk maaştan 2 yıllık teklifte bulunan yönetim, bu hafta içerisinde tecrübeli golcünün dosyasını olumlu ya da olumsuz olarak kapatmak istiyor.

Hücumdaki yeni alternatif olarak listeye giren Sevilla’nın Hollandalı forveti Luuk de Jong için de kiralama teklifi bu hafta içerisinde yapılacak.

Futbolcunun sözleşmesine satın alma opsiyonu da koydurmayı planlayan idareciler, bu konuda futbolcunun menajeriyle bilgi alışverişi yaptıktan sonra İspanyollar’a önerisini iletecek.

Siyah-Beyazlılar, yaklaşık 1 aydır transfer görüşmelerinde bulundukları Alex Teixeira’da da önemli aşama kaydetti.

Sambacı’ya son olarak 2.5 milyon Euro’dan 2 yıllık maaş ve iki taksit halinde ödenmek şartıyla 1 milyon Euro’luk imza parası önerisinde bulunan Beşiktaş, futbolcuyu ikna etmeye çok yaklaştı.

YORUM YAZ