MENÜ

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Sörloth'un bonservisi Rıdvan Yılmaz'dan

Genç sol bek için Torino’yla yapılan pazarlıklarda önemli aşama kaydeden yönetim, Çizme ekibinden son teklifin iyileştirilmesini bekliyor. Yapılacak yeni görüşmede 6 milyon Euro civarındaki talebin karşılanması halinde transfere onay çıkması planlanıyor. Beşiktaş Yönetimi, Rıdvan’ı İtalya’ya uğurlarsa buradan gelecek bonservisle Alexander Sörloth operasyonunu finanse etmeyi hedefliyor. Real Sociedad’ın satın alma opsiyonunu kullanmadığı Norveçli için Leipzig’e 6 milyon Euro artı sonraki satıştan pay önerilecek.

Son dakika Beşiktaş transfer haberi! Sörloth'un bonservisi Rıdvan Yılmaz'dan

Siyah-Beyazlılar, yeni sezonun kadrosunu oluşturma konusunda yoğun mesai harcıyor. Bu doğrultuda teknik direktör Valerien Ismael’le birlikte çalışmalarını sürdüren Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı’nın transferdeki 1 numaralı hedefi Alexander Sörloth’tan başkası değil... 26 yaşındaki futbolcuyu kadrosuna katmak için menaceri Morten Wivestad’la görüşmelerine devam eden Kazancı, Norveçli golcüyü kariyerine Türkiye’de devam etmeye ikna etmişti. Başarılı yönetici, Sörloth transferine bu ay içerisinde Gedson Fernandes formülüyle nokta koymayı planlıyor. Fernandes’i de Benfica’dan 6 milyon Euro bonservis artı sonraki satıştan yüzde 50 payla ikna eden Kazancı, Sörloth için de Leipzig’le bu şartlarla anlaşmayı hedefliyor.

Haberin Devamı

Sociedad’ın süresi doldu

Sezon başında Alexander Sörloth’u 2 milyon Euro ödeyerek kiralayan Real Sociedad, yıldız ismin La Liga’da sergilediği performansın beklentilerin altında kalmasının ardından belirlenen süre içinde 16 milyon Euro’luk satın alma opsiyonunu kullanmadı. Bu gelişmenin ardından Beşiktaş’ın Sörloth konusunda eli daha da güçlendi. Kariyerine Avrupa’da devam etmek istese de büyük bir kulüpten teklif almayan Sörloth’un, Leipzig’in de kendisini kadroda tutmak istememesi sonrasında rotasını Türkiye’ye çevirmesi oldukça yüksek ihtimal.

Sonraki satıştan pay da olacak

Beşiktaş Yönetimi, Sörloth konusunda oldukça iyimser bir hava içerisinde. Bu transfer için Sörloth’la beraber Leipzig’i de ikna edebileceğini düşünen idareciler, kaynak arayışını da tamamladı! Siyah-Beyazlılar, Rıdvan Yılmaz için yoğun girişimlerde bulunan İtalya Serie A ekibi Torino’yu, istedikleri bedel olan 6 milyon Euro’ya ikna ederse genç sol bekten gelen paranın büyük bölümünü Sörloth transferini finanse etmek için kullanacak. Çizme ekibiyle Rıdvan için bu hafta yine görüşecek olan idareciler, garanti ücret artı sonraki satıştan pay maddelerinde el sıkışılması halinde sezon sonu Rıdvan’ı İtalya’ya gönderecek.

Haberin Devamı

Gökmen Özcan

YORUM YAZ