MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçı ertelendi

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasındaki Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçını hakem Mete Kalkavan yoğun kar yağışından dolayı maçı erteledi.

SON DAKİKA | Beşiktaş-Mersin İdman Yurdu maçı ertelendi




Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda Mersin İdman Yurdu ile Beşiktaş arasında oynanacak olan karşılaşma, yoğun kar yağışı nedeniyle hakem Mete Kalkavan tarfından ertelendi.

TFF temsilcisi açıkladı!


Kurallar gereği maçın 24 saat içinde oynanması gerekse de TFF temsilcisi, yaptığı açıklamada, meteorolojiden gelen bilgiye göre yarın daha şiddetli bir kar yağışı beklendiği için maçın ileri bir tarihe ertelendiğini duyurdu.


FLAŞ! Ahmet Nur Çebi'den transfer açıklaması


Spor Toto Süper Lig
Hasan Doğan Sezonu'nun 18. haftasındaki Beşiktaş - Mersin İdman Yurdu maçında erteleme tehlikesi ortaya çıkmıştı.

İstanbul'da başlayan yoğun kar yağışı, müsabakaya ev sahipliği yapacak olan Başakşehir Fatih Terim Stadı'nın bulunduğu bölgede de etkisini sürdürürken, karşılaşmanın 4. hakemi Mehmet Cem Hanoğlu sahayı incelemiş ve uygun şartların bulunmadığını dile getirmişti.

Stat görevlileri, zeminde temizleme ve çizgileri belirginleştirme işlemi uygulamaya başladı. Her iki takımın futbolcuları ve maçta görev yapacak hakemler, ısınmak için sahaya çıktı.

Yalnızca 5 dakika oynanabildi

Son kararı ise karşılaşmanın hakemi Mete Kalkavan verdi. Kalkavan, biraz gecikmeyle de olsa mücadelenin oynanacağını açıkladı. Ancak müsabaka yalnızca 5 dakika oynanabildi.



İleri bir tarihte oynanacak


Hakem Kalkavan, ilk önce 5. dakikada çizgilerin belirginleştirilmesi için maça ara verdi. Fakat temizleme çalışmaları sonrası uygun şartlar sağlanamayınca karşılaşmanın ileri bir tarihe ertelenmesine karar verildi.

FOTOĞRAFLAR: MURAT AKBAŞ - SAYCAN SAYIM









Haberin Devamı
YORUM YAZ