MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi... Sergen Yalçın ateş püskürdü: Bu kadar ucuz, bu kadar kolay...

Sergen Yalçın'ın Alanyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamalar spor gündemine oturdu... Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-1'lik skorla Aytemiz Alanyaspor kazandı. Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından hakemleri hedef aldı.

Beşiktaş Teknik direktörü Sergen Yalçın, Alanyaspor maçı sonrası adeta ateş püskürdü...

Haberin Devamı

Süper Lig'in 12. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile karşılaştı. Mücadeleyi 2-1'lik skorla Aytemiz Alanyaspor kazandı.

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın maçın ardından hakemleri hedef aldı.

Alanyaspor - Beşiktaş maçının VAR hakemlerini hedef alan Sergen Yalçın, "VAR sisteminin neye göre çalıştığını anlamıyoruz. Verilen penaltılar, verilmeyen penaltılar neye göre karar veriliyor bilinmiyor. Takımların maç kazanması VAR hakemlerinin eline verilmiş durumda." dedi.

VAR uygulamasından Trabzonspor maçı dışında Beşiktaş lehine hiç karar çıkmadığını savunan Sergen Yalçın, "Bir takımın kaderiyle oynamak bu kadar kolay mı? Bu kadar ucuz, bu kadar kolay penaltı verirsen Türkiye'de maçlar adaletli bir şekilde cereyan etmez. Hakem arkadaşlara futbolu mu öğretirsiniz, oyunun nasıl oynandığını mı öğretirsiniz bilmiyorum ama en azından bu şekilde maç yönetmemelerini sağlayın." dedi.

Haberin Devamı

YORUM YAZ