MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi | İşte Dorukhan Toköz'ün gideceği takım!

Beşiktaş'ta son dakika transfer gelişmesi... Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, kupasına kavuştu. Vodafone Park'ta düzenlenen kupa törenine Dorukhan Toköz damga vurdu. Sahneye Sezen Aksu'nun 'Gidiyorum' şarkısıyla çıkan Dorukhan Toköz akılları karıştırdı. Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Dorukhan Toköz transferiyle ilgili son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Dorukhan Toköz Beşiktaş'tan ayrılıyor mu? Süper Lig'de sezonu şampiyon tamamlayan Beşiktaş, kupasına kavuştu.

Haberin Devamı

Vodafone Park'ta düzenlenen kupa törenine Dorukhan Toköz damga vurdu. Sahneye Sezen Aksu'nun 'Gidiyorum' şarkısıyla çıkan Dorukhan Toköz akılları karıştırdı.

Fanatik.com.tr Editörü Yakup Çınar, Dorukhan Toköz transferiyle ilgili son durumu Fanatik TV'ye aktardı.

Beşiktaş ile sözleşmesi biten Dorukhan Toköz'ün yeni teklifi kabul etmemesine dikkat çeken Yakup Çınar, "Dorukhan'ın Ahmet Bulut'la çalışmaya başladıktan sonra Fenerbahçe'ye transfer olacağı söylentileri vardı. emre Belözoğlu bu oyuncuyu kadroda görmek istiyor. Eğer Emre Belözoğlu Fenerbahçe'de devame ederse Dorukhan Toköz'ün Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali yüksek." dedi.

Dorukhan Toköz transferinde bir diğer ihtimalin de İspanya olduğunu ifade eden Yakup Çınar, "Dorukhan Toköz ile iki İspanya kulübü yakından ilgileniyor. Bu takımlarından biri Celta Vigo. Dorukhan İspanya'ya gitmeye de sıcak bakıyor." dedi.

YORUM YAZ