MENÜ

Son dakika Beşiktaş haberi... Bernard Mensah'tan sürpriz karar

Beşiktaş'ın Ganalı futbolcusu Bernard Mensah'tan son dakika açıklaması geldi. 26 yaşındaki yıldız, sosyal medyadan yaptığı açıklamada Gana Milli Takım formasını giymeye ara verdiğini duyurdu. 9 ve 12 Ekim tarihlerinde Gana’nın Mali ve Katar’la oynadığı maçlarda kadroya çağırılan ancak döndüğünde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Mensah, uzun bir süre takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı.

Son dakika Beşiktaş haberi... Bernard Mensah'tan sürpriz karar

Kayserispor'da gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken ve sezon başı Galatasaray ile Beşiktaş'ı karşı karşıya getiren, tercihini Siyah Beyazlı ekipten yana kullanan Bernard Mensah, kariyeri ile ilgili sürpriz bir adım attı. Bonservisi Atletico Madrid'de bulunan ve kiralık olarak Beşiktaş forması giyen Mensah, Milli Takım kariyerine ara verdiğini sosyal medya hesabında duyurdu. Kulüp kariyerine odaklanmak ve konsantre olmak istediğinin altını çizen 26 yaşındaki oyuncu, kendisine destek olan Ganalılara teşekkür etti.

Haberin Devamı

Sebebi koronavirüs mü?

9 ve 12 Ekim tarihlerinde Gana’nın Mali ve Katar’la oynadığı maçlarda kadroya çağırılan ancak döndüğünde yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Mensah, uzun bir süre takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Mensah, 26 Ekim’de oynanan Denizlispor mücadelesinde kadroda yer almayarak takımını yalnız bırakmak zorunda kalmıştı. Bu karar sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, futbolseverler Mensah'ın tercihini yaşadığı koronavirüs kabusuna bağladı.

Gana A Milli Takım formasını 4 kez giyen yıldız orta saha, 1 gollük performans sergiledi. Beşiktaş'ın 500 bin euro karşılığında Atletico Madrid'den kiraladığı Mensah, bu sezon Siyah Beyazlı formayla 8 maça çıktı ve 1 gol attı.

YORUM YAZ