MENÜ

SON DAKİKA | Beşiktaş Davide Santon ile anlaşmaya vardı

Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda PAOK ile karşılaşacak olan Beşiktaş bir yandan da transferde hareketli günler geçiriyor. Siyah Beyazlı ekip, Roma'da forma giyen Davide Santon ile prensip anlaşmasına vardı.

SON DAKİKA | Beşiktaş Davide Santon ile anlaşmaya vardı

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Beşiktaş aradığı sağ beki İtalya’da buldu. TRT Spor’un haberine göre siyah beyazlı ekip, Roma’dan Davide Santon’u satın alma opsiyonlu kiralık olarak kadrosuna katmaya hazırlanıyor.

Haberin Devamı

Haberde oyuncuyla prensip anlaşmasına varıldığı kaydedildi.Geçen sezon Roma formasıyla 21 resmi maça çıkan 29 yaşındaki oyuncu gol veya asist kaydedemedi.

Kariyerine Ravenna altyapısında başlayan Santon, 2005’te Inter altyapısına transfer oldu. Sonrasında Cesena ve Newcastle United takımlarında kiralık olarak forma giydi. 2018’de ise 9.5 milyon euro bonservis bedeliyle Roma’ya transfer oldu.

Beşiktaş'ta sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül, Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Geçen sezon takıma katılan Douglas ise beklentilerin bir hayli uzağında kalmıştı. Siyah Beyazlılar o bölgeyi Santon ile doldurmayı planlıyor.

YORUM YAZ